Hjælp os med at blive bedre!

Er du folkeskolelærer eller gymnasielærer, pædagog, ssp-medarbejder, bibliotekar eller forælder, og synes du, at det kunne være spændende at hjælpe os med udviklingen af vores aktiviteter, så er det lige dig vi har brug for!

Hen over året udvikler vi mange gratis materialer og kampagner til jer, som bidrager til at understøtte jeres arbejde med børn og unges onlineliv. Vi søger derfor fagprofessionelle og forældre, der har lyst til at være med i vores team af frivillige og bidrage med sparring, ønsker og erfaringer til de ideer og materialer, der er i udvikling her hos os.

Vi forventer, at kontakte dig maks. et par gange året, og det kan være med alt fra et enkelt spørgsmål, eller gennemlæsning af en tekst til at vende en konceptidé eller deltage i en fokusgruppe. Vi har desværre ikke mulighed for aflønning, men hvis vi inviterer dig ind til fokusgruppe eller lignende større arrangement takker vi for hjælpen med en gave.

Bliv en del af vores frivilligteam

Hvis du har tid og lyst til at bidrage til at gøre vores udgivelser bedre, så send en mail og fortæl os hvem du er (profession, hvor i landet du bor, og hvilken aldersgruppe børn/unge, du har at gøre med). Skriv til projektleder i Medierådet, Diana Bjørn Milenkovic, på dianam@dfi.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!