Sikker Internet Dag 2017

Sikker Internet Dag 2017 fejres tirsdag d. 7. februar. Kampagnen og aktiviteterne som afholdes på dagen vil løbende blive tilføjet denne side.

Der er så meget_nyhedsbrev_bil

Stillbillede fra Medierådet nye film, der får premiere på Sikker Internet Dag

år sætter Medierådet fokus på forældrene som digitale rollemodeller. Aktiviteterne på Sikker Internet Dag er spejlet, der forhåbentligt får forældrene til at overveje og reflektere over deres egen digitale dagligdag - ikke mindst i forhold til deres børn. Ønsket er at styrke forståelsen og trivslen i hjemmet og mellem generationerne.

På Sikker Internet Dag lancerer vi:

Tre kampagnefilm med skuespiller Ditte Hansen i rollen som mor, der glemmer at gå forrest som den gode rollemodel i forhold til egne medievaner. Det bliver nok svært ikke at trække på smilebåndet!

Se de tre film:
Uploaded
Weekendhygge
Privatliv

Sikker Internet Dag-arrangement på Frederiksberg kl. 18.00-20.00
Kulturcrewet på Skolen på Grundtvigsvej inviterer i samarbejde med Medierådet og Biblioteket Frederiksberg - Hovedbiblioteket til børn & forældre-arrangement i forbindelse med Sikker Internet Dag. Kulturcrewet, der består af 14 elever fra 4.-5. klasse, tilrettelægger programmet og er værter for arrangementet.
Det er gratis at deltage.
Læs mere om arrangementet her.

En quiz
der tester, om forældre egentligt har fingeren på pulsen. Ved du fx hvad der pt. er hot og hvad der er not på nettet blandt børn? Tag quizzen her.

En ny undersøgelse af forældre til børn mellem 8-15 år. Undersøgelsen kigger nærmere på mobiladfærd, brug af sociale medier og online privatliv både i forhold til forældrene selv og til deres børn. Læs mere om undersøgelsen.

'Medierødder’, en ny gruppe på Biblo - bibliotekernes online community for de 7-14-årige børn. I gruppen får børnene mulighed for at dele egne oplevelser fra deres online-liv – med og uden deres forældre.


  Kampagnen ”Der er så meget forældre ikke forstår …” løber fra den 7. februar til fredag d. 3. marts og ligger i forlængelse af guiden ”Der er så meget forældre ikke forstår …”, som blev udgivet i 2015.
   

   

   

  Figur

  Kontakt

  Diana Bjørn Milenkovic
  Projektleder
  +45 3374 3479
  dianam@dfi.dk
  Det Danske Filminstitut

  Det Danske Filminstitut
  / Danish Film Institute

  EAN-nr: 5798000794085
  CVR-nr: 56858318

  Gothersgade 55
  1123 København K

  Tlf. +45 3374 3400
  Fax +45 3374 3401
  E-mail: dfi@dfi.dk

  Cinematekets billetsalg
  TLF. +45 3374 3412