ANIDOX:LAB 2017

KURSUS. Det internationale animations- og dokumentarkursus ANIDOX:LAB har nu åbent for ansøgninger til næste års kursusforløb. Fristen er 1. december 2016.

ANIDOX:LAB er The Animation Workshop's kursuslaboratorium, hvor dokumentarfilmskabere og animationsinstruktører mødes med henblik på at udvikle nye tilgange til projekter og kreative samarbejder mellem animations- og dokumentarverdenen.

Kurset arrangeres i samarbejde med Det Danske Filminstitut med støtte fra Creative Europe's MEDIA program og består af tre workshopmoduler i henholdsvis Viborg og København, som er designet med henblik på at udvikle og finjustere deltagernes projekter fra idéstadie, over narrativ udvikling, til pitch-præsentation og færdig trailer.

Et udvalg af projekterne vil, på forskellige udviklings- og produktionsstadier, blive præsenteret ved forskellige events i forbindelse med filmfestivalerne CPH:DOX og Nordisk Panorama Film Festival.

Erfarne animationsinstruktører, dokumentarinstruktører og producere kan søge om deltagelse med projekter/koncepter i udvikling.

Ansøgningsfristen er 1. december 2016

Tid og sted for ANIDOX:LAB 2017

Modul 1 – Introduction to Animated documentary, techniques and forming new collaborations
22-24. februar 2017
The Animation Workshop, Viborg

Modul 2 – Seminar: "Project Development – Visual storytelling and New Documentary Filmmaking practices"
24-26. maj 2017
Det Danske Filminstitut, København

Modul 3 – Creative Workshop: 'Hands-on' VIZ LAB
21-25. august 2017

The Animation Workshop, Viborg

Se eksempler på tidligere ANIDOX-projekter og læs mere om ANIDOX:LAB 2017.

Spørgsmål vedrørende ansøgning og kursusprogram kan rettes til Michelle Kranot, mickranot@gmail.com.