VENICE GAP-FINANCING MARKET

MARKED. Venice Production Bridge står for fjerde gang i spidsen for Venice Gap-Financing Market – en platform henvendt til europæiske og internationale producere, som søger finansiel støtte til deres projekter. I løbet af den internationale film festival i Venedig vil 40 fiktions-, dokumentar-, serie- og VR-projekter få muligheden for at blive vendt på en-til-en møder. Det er nu muligt at søge om deltagelse.

Venice Gap-Financing Market sætter rammerne for, at producerne og instruktørerne fra de deltagende projekter kan møde potentielle samarbejdspartnere, hvad end det er distributører, salgsagenter, broadcastere, koproducenter eller øvrige finansiører ved en-til-en møder.

For at deltage i Venice Gap-Financing Market skal man både som instruktør og producer have erfaring – i forhold til instruktøren bør erfaringen hører til samme genre, som det deltagende projekt, hvor det for produceren er vigtigt at kunne dokumentere produktions- såvel som koproduktionserfaring.

Venice Gap-Financing Market strækker sig over tre dage, hvor de deltagende producere og instruktører - foruden promovering af deres projekter - får muligheden for at skabe et større netværk i industrien.

Tid og sted

1.-3. september 2017 ved Venice International Film Festival, Venedig, Italien.

Ansøgningsfristen for deltagelse er den 3. maj 2017.

Læs mere her.