MIDPOINT Feature Launch 2017

KURSUS. MIDPOINT Feature Launch er et kursusprogram, der henvender sig til spirende manuskriptforfattere, instruktører og producere med igangværende feature-projekter. Kurset arrangeres af MIDPOINT og der kan nu søges om deltagelse til dette års forløb.

MIDPOINT Feature Launch er et kursusforløb, der har til hensigt at støtte manuskriptforfattere, instruktører og producere i produktionsforløbet lige fra manuskriptudvikling til promovering af den endelig film. Ved at facilitere internationalt samarbejde og muligheden for at danne sig et netværk, bidrager forløbet til at integrere den enkelte deltager i filmmarkedet.

Over 5 måneder vil deltagerne modtage råd og vejledning fra anerkendte og erfarne filmprofessionelle, heriblandt en manuskriptkonsulent, der under hele forløbet vil stå til rådighed for hvert projekt.

MIDPOINT Feature Launch velkommer spirende filmprofessionelle, som udvikler på deres første eller andet feature-projekt.

Tid og sted

Kursusforløbet strækker sig over 5 måneder fra juni 2017 til oktober 2017 og indbefatter to workshops samt online konsultation.

Workshop 1: 10. juni-16. juni 2017 i Ohrid, Makedonien
Workshop 2: Oktober 2017 i Prag, Tjekkiet

Ansøgningsfristen er den 15. marts 2017.

Læs mere her.