THE OPENING INDUSTRY DAY 2017 – Engage, Inspire, Immerge

KONFERENCE. The Opening Industry Day 2017 lægger den 14. marts op til en udveksling af viden, indblik og erfaring om, hvordan interessen for uafhængige medier vækkes hos det yngre publikum. Det kommer til at handle om film, 360 brands, VOD platforme og ikke mindst, hvordan teenage-generationen tænker i en tid, hvor nye teknologier træder ind på markedet.

Den 14. marts åbner The Financing Forum for Kids Content i samarbejde med KIDS Regio dørene op for en dag med fokus på de unge forbrugere af uafhængige medier. Konferencen vil løbe af stablen med en række foredragsholdere fra blandt andet Danmark, Finland, Tyskland og England, som vil tale om både film, 360 brands og VOD platforme.

Dagen starter med et nordisk fokus, hvor et panel vil diskutere, hvordan man forbedrer sin succesrate som nordisk kreativ professionel. Dette med mål om at forstå, hvordan markedet for unge er i konstant forandring på grund af nye teknologier og hvordan man skal forstå de kreative professionelles rolle under disse forhold.

Efter panelet følger et spændende program med en lang række foredrag.

Tid og sted

14. marts 2017 kl. 13.00-20.00 i Malmø, Sverige

Læs mere her.