NORDIC CO-PRODUCTION AND FINANCE MARKET

MARKED. Nordic Co-production and Finance Market er et internationalt koproduktions- og filmfinansieringsmarked for spillefilmsprojekter, som over to dage huser producere, investorer, filmfonde, salgsagenter og andre med professionel interesse i koproduktioner. Ansøgningsfristen er den 20. juni 2017.

Målet med markedet er at støtte producere af fiktionsfilm, der har en forbindelse til de nordiske lande. Kvalificerede projekter er derfor de projekter, som enten er produceret eller koproduceret af et nordisk land – eller som fortæller en historie baseret i den nordiske region.

20 spillefilmsprojekter vil blive udvalgt til den store pitching session, men markedet vil også præsentere 5-7 manuskriptforfattere, som enten leder efter en producer eller instruktør at samarbejde med omkring deres aktuelle manuskript.

Kravene for det ansøgende projekt er, at projektet skal være en fiktionsfilm a fuld spillefilmslængde, egnet til biografdistribution. Derudover skal projektet egne sig til international koproduktion, hvad produktionsselskabet bag bør have haft erfaring med mindst én gang.

Tid og sted

23.-24. August ved Norwegian International Film Festival, Haugesund, Norge

Ansøgningsfristen er den 20. juni 2017.

Læs mere her.