Invitation til EU-temadag 1. juni - hvad vil du høre om?

Den 1. juni inviterer vi til vores årlige temadag om EU og nordiske fondsmidler og som noget nyt kan du bestemme dagens indhold via en online-afstemning! Denne eftermiddag er målrettet jer, der mangler overblik over og viden om de støttemuligheder, EU og Norden tilbyder de danske kulturaktører.

Hører dit projekt under MEDIA-paraplyen er der sandsynligvis flere muligheder for støtte, end du lige regner med – heriblandt Nordic Culture Point’s støtteprogram ”Mobility Programme”, som støtter kreative projekter, der krydser landegrænser mellem Norden og de baltiske lande; EU’s ”Horizon 2020”, der yder støtte til innovative forskningsprojekter af forskellig karakter; ”Erasmus for Young Entrepreneurs” for opblomstrende virksomheder fra alle slags brancher med behov for midler, inspiration og viden til at vokse; og "Interreg Europe" med fokus på interregionale projekter på tværs af EU-landenes grænser.

Creative Europe Desk Denmark har inviteret otte forskellige nordiske og EU-fonde til at holde oplæg og give et indblik i støtteområder og formelle ansøgningskrav.

Men vi vil gerne høre fra dig. Hvad kunne du tænke dig at høre mere om? To af dagens oplægsholdere udvælges på baggrund af afstemningen til at holde et længere og mere dybdegående oplæg, hvor resten af oplæggene vil kunne opleves i et kortere format. Udover fondene vil Henrik Zipsane fra Jamtlig Frilandsmuseum i Sverige præsentere sin strategi for at deltage i EU-projekter, som han pt. har hele fire af.

Således har du muligheden for at præge arrangementet i den retning, du ønsker – hvad end du er interesseret i støtte relateret til film, spil eller helt tredje projekt, som kan hjælpes på vej af MEDIA. Der vil efter oplægsrækken være mulighed for at netværke med repræsentanterne fra fondene og stille konkrete spørgsmål.

Arrangementet er gratis men tilmelding er nødvendig og bindende.

Tilmeld dig og afgiv din stemme her! 

Tilmeldings / afstemningsfrist: onsdag d. 24. maj kl. 24.00.

Arrangementet foregår:
1. juni 2017, kl. 13- 17 i Cinemateket,
Gothersgade 55, 1123 København K