EAVE PRODUCERS WORKSHOP 2018 - ANSØGNINGSFRIST FORLÆNGET

KURSUS. EAVE har forlænget fristen for ansøgning om deltagelse på 2018-udgaven af det eftertragtede kursusforløb EAVE Producers Workshop. Den nye ansøgningsfrist er fredag d. 8. september 2017.

EAVE Producers Workshop henvender sig til producere med ønske om merindsigt og erfaring med europæisk koproduktion. Deltagerne er etablerede producere, som allerede arbejder i film- og/eller tv-branchen med fiktion såvel som dokumentar.

Kurset strækker sig over et år og består af tre workshops af hver en uges varighed og med individuel opfølgning for hver enkelt deltager i de mellemliggende perioder. Hovedtemaerne for de tre workshop varierer og dækker over alle produktionens faser fra udvikling til finansiering og distribution. Hver workshop er bygget op af en kombination af oplæg, gruppearbejde, casestudier, pitchtræning mv. og med løbende besøg af eksperter, konsulenter og beslutningstagere inden for film- og mediebranchen. Deltagerne deles op i grupper, som ledes af erfarne producere. 

Kursusdeltagerne bliver en del af EAVE-netværket, et bredt producentnetværk, som består af nuværende og tidligere kursusdeltagere.

Tid og sted

WORKSHOP 1: 8.-15. marts 2018, Luxembourg
WORKSHOP 2:
Juni 2018, Stavanger, Norge
WORKSHOP 3:
Oktober 2018, Santiago de Compostela, Spanien

Ansøgningsfristen er d. 8. september 2017.

Læs mere her.