Bliv leder af Animationsinstruktøruddannelsen på Den Danske Filmskole

Kunne du tænke dig ansvaret for at videreudvikle Filmskolens Animationsinstruktøruddannelse? At uddanne animations- og computerspilsinstruktører? At videreføre en uddannelse med stolte traditioner for alle former for animerede film og med fokus på den rivende udvikling inden for digitale spil og crossmedia?

logo450red

Som leder af Animationsinstruktøruddannelsen skal du være med til at videreudvikle og styrke undervisningen omkring animationsinstruktørelevernes personlige udtryk og fortælling.

Desuden er du som leder af Animationsinstruktøruddannelsen samtidig akademileder for DADIU, som er en national netværksuddannelse for digital og interaktiv underholdning, der uddanner fremtidens spiludviklere.

Animationsinstruktøruddannelsen

Animationsinstruktøruddannelsen er en af Filmskolens otte uddannelser. Hvert andet år optages der 6 elever på den 4 1/2 år lange uddannelse. 

Animationsinstruktøreleverne uddannes til at udvikle og instruere animationsfilm, computerspil og tværmediale fortællinger. Uddannelsen er struktureret efter Filmskolens grundlæggende uddannelsestænkning og pædagogiske værdigrundlag. 

Som en del af uddannelsen ligger DADIU, et fælles undervisningsforløb for en række videregående uddannelsesinstitutioner fra hele landet, der strækker sig over et fuldt semester og hvert efterår samler ca. 100 studerende. De lærer, sammen med animationsinstruktøreleverne, at udvikle og producere computerspil.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i følgende:

 • Undervisning i udvalgte fag, samt deltagelse i konsultationer, supervision og evaluering
 • Rekruttering og optagelse af animationsinstruktørelever
 • Faglig ledelse af lærerne, der er tilknyttet Animationsinstruktøruddannelsen og DADIU
 • Deltagelse i skolens fælles, faglige arbejde samt udadvendte, repræsentative opgaver 

Og du vil blandt andet være ansvarlig for: 

 • Uddannelsens kunstneriske, faglige og tekniske kvalitet samt uddannelsens curriculum
 • Samarbejde og synergi med skolens andre uddannelser
 • Udviklingen af gode relationer til eleverne og mellem elever, lærere og øvrige ansatte 
 • En kontinuerlig, innovativ udviklingsproces for Animationsinstruktøruddannelsen og DADIU

Som akademileder for DADIU skal du desuden: 

 • Stå for den strategiske udvikling i nært samarbejde med DADIU’s bestyrelse
 • Sikre det uddannelsesmæssige samarbejde mellem de deltagende uddannelsesinstitutioner 
 • Være forbindelsesled til Filmskolens ledelse, der som bevillingshaver og operatør er ansvarlig for DADIU’s uddannelsesforløb

Som leder af Animationsinstruktøruddannelsen vil du referere til rektor.

Kvalifikationer

Du skal have praktisk og kunstnerisk erfaring med at instruere animationsfilm, computerspil eller lignende digitale universer.

Vi forventer at du:

 • Tænker visionært og er god til at inspirere
 • Har gode kommunikationsevner – på dansk og engelsk
 • Er dygtig til at samarbejde
 • Er kunstnerisk aktiv

Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med ledelse samt uddannelse og undervisning. 

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer alle uanset alder, køn, seksualitet og religiøs overbevisning til at søge stillingen.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling i en tidsbegrænset ansættelsesperiode på 2-5 år med mulighed for forlængelse.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftalen mellem Kulturministeriet, Centralorganisationen af 2010 og Film- og TV-arbejderforeningen.

Stillingen er til besættelse pr.15. oktober 2016 eller snarest derefter.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er mandag 20. juni 2016 klokken 13.00.

Send din ansøgning samt CV til personale@filmskolen.dk. Skriv "Animation" i mailens emnefelt. Du modtager en kvitteringsskrivelse for ansøgningen.

Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rektor Vinca Wiedemann vwi@filmskolen.dk eller HR Sisse Arnholm 41718811. 

Om Filmskolen 

Filmskolen er en videregående kunstnerisk uddannelse under Kulturministeriet. 

Filmskolen er et kraftcenter for dansk film. Her uddannes generationer af instruktører, manuskriptforfattere, producere, klippere, fotografer, tonemestre, dokumentar- og animationsinstruktører – som efterfølgende eller måske allerede undervejs i deres uddannelsesforløb skaber og udvikler fremtidens fiktionsfilm, tv-produktioner, dokumentarfilm, animationsfilm og computerspil.
Filmskolen er fundamentet for dansk films publikumssuccesser, den kunstneriske kvalitet og den internationale gennemslagskraft. Men Filmskolen er også inspirator for det langsigtede arbejde med at udvikle filmen som kunstart. Med at skabe nye fortællinger, produktionsmodeller og -metoder, nye alliancer og partnerskaber. Filmskolen er satsningen på at udvikle et filmisk sprog og billedbårne fortællinger, der reflekterer livet og virkeligheden, som den opleves her og nu. Alt det, der bidrager til at udvikle de audiovisuelle medier og føre dansk film- og mediekultur videre.

Læs mere om Den Danske Filmskole og DADIU på www.filmskolen.dk og www.dadiu.dk.

Kontakt

Opslagstavleopslag

Dette opslag er indsendt af en bruger, og Filminstituttet er ikke involveret i afholdelse, koordination el.lign. Spørgsmål og kommentarer skal stiles direkte til opslagets afsender. Nye opslag indsendes her.

Industry postings

The Danish Film Institute's notice board contains information about industry events, deadlines and seminars. The postings are sent to us from external users. Please direct your questions and comments to the respective authors. New postings may be sent here.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412