Brug for farveinspiration?

Det kan være svært, at snakke om farver! 'Colors of' er din nye hjælpende hånd. 'Colors of' viser byernes farver med flotte fotos og farvekoder registreret på location. Oplev farvekombinationerne, som de er ude i verden.

farver-opslagstavle

Gå på opdagelse i byernes farver med den nye hjemmeside og applikation til iPad ’Colors of’. Med app’en kan du få din favoritfarve fra fx Trinidad hjem til dig selv.

’Colors of’ er en hyldest til en verden i farver. Hver by har nemlig sine farver. Det er ’Colors of’ et rigtigt godt bevis for.

Scenograf og fotograf Sune Saabye har rejst til 13 byer i verden og fotoregistreret de særlige farver, der er kendetegnende for netop disse byer. Det er der kommet en hjemmeside og en applikation til iPad ud af. Hjemmesiden er først og fremmest en teaser til de applikationer til iPaden, hvor man får det fulde udbytte af Sune Saabyes store arbejde med, at kortlægge byernes helt særlige farver.

”Jeg har altid været fascineret af farver. Farver angriber konstant vores sanser, skaber stemninger og påvirker vores følelser. Farver er foranderlige og påvirkelige, og defineres derfor bedst ud fra den sammenhæng de opleves i,” siger scenograf og idemanden bag ’Colors of’, Sune Saabye.

Et præcist redskab til designere, arkitekter og scenografer m.fl.
I sit arbejde som scenograf bruger han ofte helt specielle farver inspireret af de byer han har besøgt. Og netop i den sammenhæng har han selv ofte savnet en kortlægning af farverne.

Applikationen til iPad viser farverne i deres omgivelser og angiver samtidig farveværdierne på stedet ved hjælp af farvesystemet NCS. Efterfølgende bliver farverne konverteret til CMYK og RGB – det gør ’Colors of’ til et unikt, præcist og stærkt redskab for alle, der arbejder med eller er interesseret i farver.

Som coffee table book i din iPad
Når man bladrer i ’Colors of’ er det, som at sidde med en lækker coffee table book med mange flotte, saneselige og inspirende fotos af byerne. Nærbilleder, stemninger og anderledes indtryk. ’Colors of’ vil inspirere dig!

De farverige byer
Byerne Sune Saabye har kortlagt er: Barcelona, Bologna, Havana, Krakow, København, Livigno, London, Rom, Salerno, Skagen og Trinidad. Paris og Palermo vil blive tilføjet snarest og flere vil løbende komme til...

Selve applikationen ‘Colors of’ er gratis at downloade. Med den kan man derefter downloade (IAP) de forskellige byer. ‘Colors of Havana’ er gratis. De øvrige byer koster syv kroner stykket.
Besøg hjemmesiden colorsof.dk eller download app’en direkte på App Store: https://itunes.apple.com/dk/app/colors-of/id611079335?l=da&mt=8
_____

Yderligere information
Sune Saabye
Tlf. 4020 9520
info@colorsof.dk
colorsof.dk

Kontakt

Opslagstavleopslag

Dette opslag er indsendt af en bruger, og Filminstituttet er ikke involveret i afholdelse, koordination el.lign. Spørgsmål og kommentarer skal stiles direkte til opslagets afsender. Nye opslag indsendes her.

Industry postings

The Danish Film Institute's notice board contains information about industry events, deadlines and seminars. The postings are sent to us from external users. Please direct your questions and comments to the respective authors. New postings may be sent here.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412