Copenhagen Fashion Film x Magasin Talentpris

Nye modefilm-talenter har nu igen mulighed for at vinde MAGASIN TALENTPRISEN under årets Copenhagen Fashion Film festival. Vinderen får 100.000 kr. og faglig støtte til at skabe en modekortfilm for Magasin.

Copenhagen-fashion-film

Sidste års vinder Nina Holmgren er netop ved at færdiggøre sin film, som får premiere under næste Copenhagen Fashion Film festival i februar 2018. 

Er du instruktør, filmskaber, producer eller bare vild med at lave film, har du chancen for at lave en modekortfilm for Magasin ved at deltage i Copenhagen Fashion Films open-call konkurrence. 
Vi opfordrer talenter fra hele verden, til at indsende deres bud på en modekortfilm som skal produceres til og for stormagasinet Magasin. Vi har brug for bud der på æstetisk, kunstnerisk og relevant måde udforsker og stiller skarpt på mode gennem film. Vi vil have film der udfordrer, er nyskabende og viser nye sider af Magasin gennem modekortfilm.

For at vinde MAGASIN TALENTPRISEN skal man indsende en idé til en modekortfilm, og skarpt kunne formidle og visualisere dette. Vinderen får dermed mulighed og økonomiske midler, til at skabe en modekortfilm (1-3 minutter) i dialog og sparring med Copenhagen Fashion Film og Magasin. Forslag kan indsendes indtil 1. februar 2018.

For at deltage i konkurrencen skal man indsende følgende:
• 1 A4 side der fyldestgørende beskriver ideen, for en nytænkende modefilm for Magasin
• Moodboard
• Cv (cvér hvis man er flere der sender ind)
• Allerede producerede film som modefilm, reklamefilm, kunstfilm, kortfilm, musikvideoer etc.

Man skal opfylde følgende krav:
• Man skal have lavet film før og være inde i alle processer af filmskabelse
• Kunne sammensætte eget filmcrew
• Kunne lave modekortfilmen indenfor en tidsramme der defineres af Magasin og Copenhagen Fashion Film
• Kunne rejse til København

Ligesom sidste år holder vi en stor prisfest den 10. februar, hvor vi vil uddele MAGASIN TALENTPRISEN sammen med fire andre priser i vores eksisterende konkurrence. Det er muligt at deltage i Magasin-prisen og samtidig være med i konkurrence om en af de andre priser. Priserne uddeles af en stærk faglig dansk og international jury.

Vinderen vil i samarbejde med Magasin og Copenhagen Fashion Film, påbegynde arbejdet kort efter prisoverrækkelsen.

COPENHAGEN FASHION FILMS PRISER 
MAGASIN TALENTPRISEN x Bedste Internationale Modekortfilm x Bedste Nordiske Talent x Bedste Idé x Bedste Budskab

Copenhagen Fashion film (CPHFF) er en helårlig platform, der undersøger og formidler mode på en ny måde, ved at sætte fokus på mode og film nationalt og internationalt. CPHFF består af en online platform, filmvisninger, paneldebatter, talks, events og udstillinger, der alt sammen stiller skarpt på mode og film. En af de væsentligste elementer i CPHFF er modekortfilm, der er en nyere æstetisk og eksperimenterende filmform, som på innovativ vis formidler moden. Som en spændende kunst- og formidlingsform finder modekortfilm et stigende fodfæste nationalt og internationalt. 

Hvert år holder vi en filmfestival i København. Festivalen har skiftende temaer, og holder fast i det kulturelle aspekt der har betydning for modens historie, dens nutid og fremtid, ved at stille skarpt på alt der rører sig inden for feltet.

Jury 2018
Asger Juel Larsen: Designer
Cecilie Ingdal: Chefredaktør Elle
Raquel Couceiro: Head of fashion film hos SHOWstudio
David McGovern: Filminstuktør
Niccolo Montanari: Fashion film entrepreneur
Lise B. Thomsen: Ecommerce & Marketingdirektør Magasin

Mere info om os: www.copenhagenfashionfilm.dk


Kontakt

Opslagstavleopslag

Dette opslag er indsendt af en bruger, og Filminstituttet er ikke involveret i afholdelse, koordination el.lign. Spørgsmål og kommentarer skal stiles direkte til opslagets afsender. Nye opslag indsendes her.

Industry postings

The Danish Film Institute's notice board contains information about industry events, deadlines and seminars. The postings are sent to us from external users. Please direct your questions and comments to the respective authors. New postings may be sent here.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412