Det Færøske Filminstitut søger leder

Færøsk film er i en rivende udvikling hvilket blandt andet har medført at et nyt filminstitut er etableret. Færøsk Filminstituts hovedformål er at udvikle og inspirere færøsk film som erhverv.

Thorshavn

Udsigt over Thorshavn

Instituttet skal gå forrest ved at kompetenceudvikle filmmiljøet og udvikle filmproduktion, filmkultur og filmindustri på Færøerne. Blandt de formelle opgaver, som Færøsk Filminstitut skal varetage, er:

  • at rådgive og vejlede færøske filmfolk,
  • at markedsføre færøsk film i udlandet og Færøerne som filmland,
  • at besvare forespørgsler lokalt og udefra og være behjælpelig i forbindelse med filmproduktion,
  • at skabe forbindelser mellem filmaktører,
  • at organisere kompetenceudvikling og seminarer,
  • at samle og formidle viden om film og digitale visuelle fortællinger,

samt i samarbejde med filmmiljøet, myndigheder o.a. at sørge for, at viden og kompetencer bliver fuldt ud udnytte.

Kvalifikationskrav

Vi søger en person med de bedste kompetencer at stå for, at Instituttet formår at nå de opgaver, som er nævnt ovenfor. Vi ser for os en person, som er udadvendt, formår at skabe og holde forbindelser og kan være en god repræsentant for Færøsk Filminstitut.

Vi forventer at du har viden indenfor filmindustrien og/eller i det kulturelle miljø i bred forstand og at du behersker filmsproget. Forvaltning, administration og finansielle erfaringer med kulturelle institutioner, -projekter eller filmproduktion kan være en fordel.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er en god kommunikator og har gode samarbejds- og koordineringsfærdigheder.

Ansættelsesvilkår

Den ansatte leder henviser til bestyrelsen for Færøsk Filminstitut. Løn er efter aftale med det færøske finansministerium (Fíggjarmálaráðið). Der er tale om en fuldtidsstilling.

Arbejdspladsen er i ‘Sjóvinnuhúsið’ i Thorshavn. Tiltrædelse 1. januar 2018 eller hurtigst muligt.De første tre måneder er prøvetid. Ansøgningsfrist m.m. mere informationer om stillingen ses på vinnuframi.fo/filmshus.

Det er også muligt at ringe til bestyrelsesformand Jan Berg Jørgensen, tel. (+298) 218822 eller skrive til vinnuframi@vinnuframi.fo, emne “Færøsk Filminstitut”. Ansøgning med CV og kopier af eventuelle eksamensbeviser og anbefalinger skal sendes til vinnuframi@vinnuframi.fo senest 1. december 2017.

Kontakt

Opslagstavleopslag

Dette opslag er indsendt af en bruger, og Filminstituttet er ikke involveret i afholdelse, koordination el.lign. Spørgsmål og kommentarer skal stiles direkte til opslagets afsender. Nye opslag indsendes her.

Industry postings

The Danish Film Institute's notice board contains information about industry events, deadlines and seminars. The postings are sent to us from external users. Please direct your questions and comments to the respective authors. New postings may be sent here.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412