Få din film vist på SPOT Festival

Har du en nyproduceret film, du brænder for at få slået dit navn fast med, så er chancen der nu.

spot-film-2014

Som en del af SPOT Festival byder SPOT Film i dagene 2. – 4. maj på tre filmprogrammer, der til sammen vil showcase de bedste upcoming filmskabere fra Norden. Er du en af dem, eller har du ganske enkelt bare en lille perle af en film under armen, vil SPOT Film meget gerne have fingre i den. Du kan ansøge om optagelse i et af festivalens tre spor:

SPOT The Film, der er festivalens hovedprogram og byder på 10 film af nye nordiske stortalenter inden for fiktion, dokumentar og animation.

SPOT The Music, der er et musikfilmprogram med særligt fokus på mødet mellem musik og film i såvel musikdokumentarer om store internationale acts som smalle film om undergrundsmiljøer.

SPOT The Video, der viser de bedste musikvideoer fra ind- og udland.

Du kan ansøge her: http://spotfestival.dk/spotfilm/open-call/

SPOT Music, Film & Interactive er en international festival, der showcaser upcoming nordiske talenter og kreative virksomheder inden for de tre områder. Det tværgående samarbejde stimulerer musik, film og interactive-områdets eksisterende fælles berøringsflader på både publikums- og B2B-delen og udnytter de fælles ressourcer, kompetencer og netværk: Dels til videreudvikling af helt nye tiltag og præsentationsplatforme, dels til inddragelse af nye kreative partnere, og til brobygning mellem kultur og erhverv - lokalt, regionalt og nationalt (og internationalt).

SPOT Music, Film & Interactive er skabt i samarbejde mellem SPOT Festival, Filmby Aarhus, Shareplay og Promus.

Kontakt

Opslagstavleopslag

Dette opslag er indsendt af en bruger, og Filminstituttet er ikke involveret i afholdelse, koordination el.lign. Spørgsmål og kommentarer skal stiles direkte til opslagets afsender. Nye opslag indsendes her.

Industry postings

The Danish Film Institute's notice board contains information about industry events, deadlines and seminars. The postings are sent to us from external users. Please direct your questions and comments to the respective authors. New postings may be sent here.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412