Filmskolen holder informationsmøder i Aarhus og København

Den Danske Filmskole åbner snart for ansøgninger til optag af en ny årgang filmtalenter (2017-2021) og holder derfor informationsaftener for nysgerrige og potentielle ansøgere.

Filmskolen-facade_1735

Begge aftener vil man møde Filmskolens rektor Vinca Wiedemann samt en hel række af lærere og studerende, som vil fortælle og svare på spørgsmål om at gå på Filmskolen og om de specifikke uddannelser. Arrangementet varer cirka tre timer.

Vi opfordrer alle, som elsker at lave film og fortælle historier, til at komme. Arrangementerne er helt uforpligtende - og man skal hverken kende folk fra filmmiljøet eller Filmskolen i forvejen for at være velkommen. Aftenerne kan forhåbentlig virke som inspiration for alle, der har interesse for at fortælle historier filmisk og dramatisk.

Filmskolen uddanner:
  • Fiktionsinstruktører
  • Dokumentarinstruktører
  • Tonemestre
  • Filmklippere
  • Filmfotografer 
  • Producere
  • Manuskriptforfattere
  • Spil- og animationsinstruktører

Der bliver optaget seks elever på hver uddannelse hvert andet år, og selve ansøgnings- og optagelsesprocessen vil også blive grundigt gennemgået på informationsaftenerne.

Arrangementerne vil IKKE omfatte Spil- og animationsinstruktøruddannelsen, som varer et halvt år længere end de øvrige uddannelser og derfor har optag forskudt fra de øvrige.

Fakta

Informationsmøde i Aarhus

Mandag d. 24. oktober kl 16:30 på Aarhus Filmværksted, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Informationsmøde i København
Onsdag d. 26. oktober kl 17:00 på Den Danske Filmskole, Theodor Christensens Plads 1, 1437 København K

Kontakt

Opslagstavleopslag

Dette opslag er indsendt af en bruger, og Filminstituttet er ikke involveret i afholdelse, koordination el.lign. Spørgsmål og kommentarer skal stiles direkte til opslagets afsender. Nye opslag indsendes her.

Industry postings

The Danish Film Institute's notice board contains information about industry events, deadlines and seminars. The postings are sent to us from external users. Please direct your questions and comments to the respective authors. New postings may be sent here.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412