Filmskolen søger kunstnere

Filmskolen søger nu tre kunstneriske forskere. Ansøgningsfristen er på mandag den 16. september.

Filmskolen450

Filmskolen indkalder ansøgninger til tre pilotprojekter som forarbejde til en fremtidig kunstnerisk udviklingsvirksomhed (KUV) på skolen.

Filmskolen ser et behov for at afsøge, videreudvikle og begrebsliggøre de metoder og faglige indsigter, der arbejdes med i dansk film, tv, animation og spil, og ønsker at bidrage til mediebranchens udvikling. Derfor ønsker skolen at etablere en KUV-afdeling som en central del af skolens fremtidige domæne som på andre kunstneriske uddannelser under Kulturministeriet. Planen er at oprette en forskningsenhed, der giver den enkelte kunstner mulighed for at udvikle sit formsprog og sin metode.

Læs mere om projektet

Kontakt

Opslagstavleopslag

Dette opslag er indsendt af en bruger, og Filminstituttet er ikke involveret i afholdelse, koordination el.lign. Spørgsmål og kommentarer skal stiles direkte til opslagets afsender. Nye opslag indsendes her.

Industry postings

The Danish Film Institute's notice board contains information about industry events, deadlines and seminars. The postings are sent to us from external users. Please direct your questions and comments to the respective authors. New postings may be sent here.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412