Open call til SPOT Festival for filmfolk

SPOT Festival vil ruske op i koncertformatet og efterlyser blandt andet filmfolk, der har idéer til tværgående projekter.

SPOT-Festival-logo

Open call til musikere, bands, filminstruktører og digitale kunstnere, der tør tænke på tværs, og som har lyst til at blive showcaset på SPOT.

Går du rundt med en idé eller et projekt, der kombinerer musik, film og interaktivitet, kan det blive til virkelighed på årets SPOT Festival, 30. april – 3. maj 2015.

Sidste år på SPOT kunne man opleve Teitur, Peter Sommer, Keep Camping og flere andre kunstnere udforske grænselandet mellem musik, film og interaktive medier. Det spor vil SPOT forfølge i 2015 og starter allerede nu med et 'open call' til musikere, bands, filminstruktører og digitale kunstnere, der tør tænke på tværs, og som har lyst til at blive showcaset på SPOT.

For at komme i betragtning skal man udfylde et ansøgningsskema, som skal indsendes sammen med dele af relevant materiale til vurdering. Det eneste kriterium for at ansøge er, at projektet kombinerer to eller tre af delene musik, film og interaktive medier. De projekter, der udvælges til at komme med i SPOT-programmet kan i særlige tilfælde modtage støtte til færdiggørelse.

Deadline for ansøgning er 15. januar kl. 12.00 – ansøgningen kan udfyldes via SPOT Festivals website.

Spørgsmål i forbindelse med SPOTs open call kan rettes mod: regitze@spotfestival.dk

Kontakt

Opslagstavleopslag

Dette opslag er indsendt af en bruger, og Filminstituttet er ikke involveret i afholdelse, koordination el.lign. Spørgsmål og kommentarer skal stiles direkte til opslagets afsender. Nye opslag indsendes her.

Industry postings

The Danish Film Institute's notice board contains information about industry events, deadlines and seminars. The postings are sent to us from external users. Please direct your questions and comments to the respective authors. New postings may be sent here.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412