Open call til nordiske filmtalenter

SPOT åbner for ansøgninger til filmprogrammet med ambitionen om at samle og showcase de største filmtalenter i Norden. Er du én af dem, kan du sende din film ind og få mulighed for en plads på én af Nordens vigtigste publikums- og branchefestivaler for musik, film og interaktive medier.

SPOT-Festival-logo

Sidste år vandt den dansk-palæstinensiske instruktør Mahdi Fleifel hovedprisen med sin film A World Not Ours, som blev kåret af en jury med Vibeke Windeløv i spidsen. SPOT sendte instruktøren videre i karrieren med et mentorforløb med instruktør Lone Scherfig og maunuskriptforfatter Nikolaj Scherfig i forbindelse med hans næste film. I år kårer SPOT både en vinder i fiktionskonkurrencen SPOT The Film og dokumentarkonkurrencen SPOT The Documentary.

Du kan sende din film ind til SPOTs open call her  hvor du også kan læse mere om kriterierne for at ansøge. Fristen for ansøgning er den 23. februar kl. 12.

Der kan sendes film ind i følgende fire kategorier:

  • SPOT The Film, festivalens konkurrence for nye, nordiske fiktionsfilm. De indsendte film skal have en spillelængde på 20-60 minutter.
  • SPOT The Documentary, festivalens konkurrence for nye, nordiske dokumentarfilm. De indsendte film skal have en spillelængde på 20-60 minutter.
  • SPOT The Music, et program, der præsenterer musikfilm uden for konkurrence fra hele verden.
  • SPOT The Video, et program, der præsenterer musikvideoer uden for konkurrence fra hele verden.

SPOT løber af stablen 30. april – 3. maj i hjertet af Aarhus. Søndag 3. maj runder SPOT af med filmdag og prisuddeling. Udover filmprogrammet byder SPOT også på et  seminarprogram, workshops og netværksmøder.

Kontakt

Opslagstavleopslag

Dette opslag er indsendt af en bruger, og Filminstituttet er ikke involveret i afholdelse, koordination el.lign. Spørgsmål og kommentarer skal stiles direkte til opslagets afsender. Nye opslag indsendes her.

Industry postings

The Danish Film Institute's notice board contains information about industry events, deadlines and seminars. The postings are sent to us from external users. Please direct your questions and comments to the respective authors. New postings may be sent here.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412