Producer og forretningspartner søges til læringsspil

Forretningspartner søges til at udvikle og realisere et digitalt spilkoncept, der udfordrer mulighederne for at integrere leg, spil, læring og motivation. Der er fokus på spil, der skaber flow og fordybelse og kan facilitere understøttende undervisning til fremtidens skole.

Producer/forretningspartner søges til digitalt læringsspilkoncept.

Jeg søger en forretningspartner til at udvikle og realisere et digitalt spilkoncept, der udfordrer mulighederne for at integrere leg, spil, læring og motivation. Der er fokus på spil, der skaber flow og fordybelse og kan facilitere understøttende undervisning til fremtidens skole. Ligeledes skal spilteknologi forankre metoder til evaluering og differentiering af læringsprocesser.

Du er: En udadvendt og forretningsorienteret producer, der vil elske at kommunikere projektets vision med det formål at skaffe finansiering og etablere samarbejder, der kan realisere visionen. En person, der kan facilitere de nødvendige ressourcer og rammer, styre økonomi og planlægning med hård hånd. Stå i spidsen for at implementere strategiske beslutninger.

Jeg er: En designer, der trækker essensen ud af inspirerende idéer og designer koncepter til meningsfuld læring, oplevelser og fortællinger. Min rolle som din partner vil være: visionsholder, researcher og designer. Jeg vil arbejde hver dag for, at alle får et optimalt arbejdsliv baseret på hjælpsomhed, anerkendelse, flow og medejerskab.

Sammen: Det vigtigste er, at du deler visionen, så vi sammen kan udvikle et meningsfuldt og innovativt spilkoncept. Sammen skal vi tænke, sparre og diskutere, så vi får det bedst mulige grundlag for at træffe beslutninger.

Er det dig så kontakt mig, og vi kan få en uddybende snak om visionen og alt, hvad der ellers er vigtigt at få snakket om.

Det er vigtigt for mig at komme hurtigt i gang med projektet, så henvendelse skal ske inden 10. oktober.

Kontakt:

Carsten Buchwald Larsen
Tlf: 2588 3968 / carstenblarsen@gmail.com
Learning By Ludo Interactive
 

Kontakt

Opslagstavleopslag

Dette opslag er indsendt af en bruger, og Filminstituttet er ikke involveret i afholdelse, koordination el.lign. Spørgsmål og kommentarer skal stiles direkte til opslagets afsender. Nye opslag indsendes her.

Industry postings

The Danish Film Institute's notice board contains information about industry events, deadlines and seminars. The postings are sent to us from external users. Please direct your questions and comments to the respective authors. New postings may be sent here.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412