THE METHOD i Danmark

Det nye danske, internationale videreuddannelses-mødested for professionel scenekunst, OPEN WORKSPACE, inviterer i 2013 til indsigt og fordybelse i en af de mest inspirerende metoder inden for moderne skuespilkunst – THE METHOD, udviklet af den legendariske Lee Strasberg.

SOCIAL1

For flere informationer om OPEN WORKSPACE, vores forskellige Master Classes samt om tilmelding, se www.telltojoytheatre.com.

Master class med Lola Cohen i København

4.-13. november, 2013.

54 undervisningstimer med efterfølgende showcase samt netværksdannende events. Master Classen i København udbydes i samarbejde med Statens Efteruddannelse, Dansk Skuespillerforbund samt Posthus Teatret.

Dette 9-dages Master Class-program vil udfolde sig i det københavnske scenekunstmiljø og vil indeholde omfattende træning i Lee Strasbergs metodiske arbejde, foredrag samt en inspirerende showcase. Vi får lejlighed til at præsentere, diskutere og udforske denne mester inden for moderne skuespilkunst.

LOLA COHEN var i lære hos Lee Strasberg i de sidste fem år af hans liv, og hun har efterhånden undervist i metoden i 26 år på Lee Strasberg Theater & Film Institute i New York og i Los Angeles. Efter Lees død fortsatte Lola med at træne og dygtiggøre sig sammen med Kim Stanley og Jose Quintero. I 2010 udarbejdede og redigerede Lola Cohen The Lee Strasberg Notes, som blev udgivet af Routledge Publishing House. Bogen er baseret på offentliggjorte skrifter fra Strasbergs egne undervisningsklasser i det metodiske arbejde for skuespillere, i instruktion samt om Shakespeare. The Lee Strasberg Notes fremviser på glimrende vis Lees teorier og de praktiske øvelser, han gav sine elever. Bogen giver en fantastisk skildring af historien bag og af den nuværende undervisning i og udførelse af Strasbergs metode. Det er første gang, Lola Cohen deler sin unikke kunnen og viden uden for Lee Strasberg Theater & Film Institute i USA.

Kontakt

Opslagstavleopslag

Dette opslag er indsendt af en bruger, og Filminstituttet er ikke involveret i afholdelse, koordination el.lign. Spørgsmål og kommentarer skal stiles direkte til opslagets afsender. Nye opslag indsendes her.

Industry postings

The Danish Film Institute's notice board contains information about industry events, deadlines and seminars. The postings are sent to us from external users. Please direct your questions and comments to the respective authors. New postings may be sent here.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412