Tilmeld din film til OFF15 – Danmarks internationale kortfilmfestival

OFF - Odense Internationale Film Festival – har nu åbnet for tilmelding af kortfilm. Festivalen løber af stablen fra 24. til 30. august 2015 og vil igen i år pirre alle sanserne med film, fest og fordybelse.

off15

Hovedpræmie på 75.000 kroner

OFF er Danmarks kortfilmfestival og modtager film i alle genrer – så længe de varer max 30 minutter. Der vil blive sammensat både et internationalt og et dansk konkurrenceprogram med kortfilm, der dyster om OFFs store priser. Hovedprisen er på 75.000 kr. og kan gå til både danske og udenlandske film, mens Den Danske Kortfilmpris hvert år uddeles med en pengepræmie på 25.000 kr. Desuden præsenterer festivalen en lang række fokusprogrammer, Open Air film, workshops og seminarer for både børn og voksne.

Fra OFF til Oscar

Kortfilmfestivalen i Odense kan som den eneste danske festival sende hele 3 vinderfilm videre til bedømmelse ved The Academy Awards i kortfilmkategorien det efterfølgende år. Udnævnelsen som Oscarkvalificerende festival kom i 2013 for hovedkonkurrencen og den danske konkurrence, mens vi i 2015 kan afsløre, at også vores animationskonkurrence har opnået denne fine status, som er en blåstempling af festivalens høje niveau, og ikke mindst en kæmpe mulighed for filmskaberne, hvis film rykker tættere på den eftertragtede Oscar-statuette.

Festivalleder Birgitte Weinberger siger:

”Filmene strømmer allerede ind fra hele verdenen, og vi glæder os rigtig meget til at se, de nye tendenser inden for kortfilm. Det er rørende, overvældende og meget inspirerende at opleve den blomstrende kreativitet og store lyst til at ytre sig i det korte format, og på grund af den seneste oscarkvalificering, regner vi med at modtage endnu flere film til udvælgelse end nogen sinde før. Det er en stor fornøjelse at se hvordan OFF vokser fra år til år, og de mange film giver os de optimale forudsætninger for at finde ganske særlige og sublime film til vores kræsne publikum. Vi glæder os til uge 35 hvor vi i år ikke bare fejrer kortfilm og kærlighed men også landets ældste festival – OFF – der fylder 40. Det bliver ganske givet et godt år!

Sidste frist for tilmelding 1. april 2015. 

Tilmelding sker på den internationale online-platform Reelport via www.filmfestival.dk, og det er nemt at tilmelde en film. Alle korrekt tilmeldte film vil få besked om udfaldet af udvælgelsen i slutningen af maj.

Yderligere info: http://www.filmfestival.dk/branche-presse/tilmelding-til-off15/Festivalleder Birgitte Weinberger: birgitte@filmfestival.dk / 65 51 28 21

Kontakt

Opslagstavleopslag

Dette opslag er indsendt af en bruger, og Filminstituttet er ikke involveret i afholdelse, koordination el.lign. Spørgsmål og kommentarer skal stiles direkte til opslagets afsender. Nye opslag indsendes her.

Industry postings

The Danish Film Institute's notice board contains information about industry events, deadlines and seminars. The postings are sent to us from external users. Please direct your questions and comments to the respective authors. New postings may be sent here.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412