Info til undervisere

Filmcentralen / Undervisning er Det Danske Filminstituts undervisningsportal målrettet grundskoler og gymnasier. Her er film, undervisningsmaterialer og filmleksikon.

weekendfar_FC

Still fra "Weekendfar" (2013)

Filmcentralen er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste med kortfilm og dokumentarfilm. Filmcentralen har tre sektioner:

Hvad indeholder Filmcentralen / Undervisning?

Filmcentralen / Undervisning indeholder kortfilm og dokumentarfilm, undervisningsmaterialer, filmleksikon og en række andre læringsressourcer til grundskoler og gymnasier. Det kræver abonnement at se film, men undervisningsmaterialer og filmleksikon er frit tilgængelige.

Filmcentralen / Undervisning har to sektioner: en til grundskoler og en til gymnasiale uddannelser. Filmudvalget er det samme i de to sektioner, men der er forskellige undervisningsmaterialer, nyheder etc.

Under ”Min Filmcentral” kan du lave dine egne lister med film, klip og stills og dele dem med kolleger og elever.

Filmcentralen / Undervisning virker på både computer, tablet og smartphone.

Abonnement

Det kræver abonnement at se film på Filmcentralen / Undervisning. Abonnementet er baseret på UNI-login og giver adgang til at se film på computer, tablet og smartphone uafhængig af, om du er på skolen, hjemme eller andre steder. Du kan se filmene lige så mange gange, du vil.

Opret abonnement på Filmcentralen / Undervisning

Se abonnementspriser

Hvis din institution ikke er tilmeldt UNI-login-ordningen, kan du gratis tilmelde institutionen via tilmeldingssiden hos UNI-C

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om fx rettigheder og abonnement? Har du spørgsmål til film og undervisningsmaterialer? Eller har du problemer med teknikken? Læs mere og kontakt Filmcentralen

Kontakt

Filmcentralen / Undervisning
Martin Brandt-Petersen
Undervisningskonsulent
martinb@dfi.dk

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412