Børnebiffen 3-5 år, oktober

Børnebiffen 3-5 år, oktober

Rita og Krokodille - Camping

Rita og Krokodille - Camping
Instruktør: Siri Melchior
Rita og Krokodille skal på campingtur. Det er hyggeligt at ligge i et telt oppe på bjerget. Indtil det bliver mørkt. Månen kaster skygger af ulve og trolde på teltdugen. Rita tvinger Krokodille ud med lommelygten, for at skræmme dem væk. Nu kommer der endnu flere skygger! Rita vover sig ud for at redde sin ven. Det var bare grene og Krokodille, der kastede skygger! Rita og Krokodille laver skyggeteater i teltet med lyset fra lommelygten.
Danmark, 2013
DCP, 5 min.
Dansk tale
Tilladt for alle

Ih! siger den lille Bamse

Ih! siger den lille Bamse
Instruktør: Maria Mac Dalland
Langt ude på landet i et lille hus på en bakke bor Bamsefamilien. Det er dejligt vejr. De går til stranden. Bamsefar og Bamsemor elsker vand, men den lille Bamse vil hellere blive i strandkanten, for den har lige nogle sten og et sneglehus, den skal se på.
Medvirkende: Thomas Winding
Danmark, 2007
DCP, 19 min.
Dansk tale
Tilladt for alle

Lillefinger - Det uhyggelige

Lillefinger - Det uhyggelige
Instruktør: Mette Skov
Lillefinger og Myren er bedste venner. De laver alting sammen, men nogle gange går det
ikke helt som planlagt. En dag beslutter de sig for at gå ind i den uhyggelige skov.
Danmark, 2015
DCP, 5 min.
Dansk tale
Tilladt for alle

Flagermusen

Flagermusen
Instruktør: Elena Walf
Dyrene på bondegården er sammen hele dagen – bortset fra flagermusen, som er et natdyr. Den vågner først rigtigt op, når det er blevet mørkt. Så er alle de andre dyr faldet i søvn, og der er ikke nogen at lege med. Men der er et andet dyr, som heller ikke sover, og det er heldigvis i legehumør.
Tyskland, 2015
DCP, 4 min.
Uden dialog
Tilladt for alle

Den lille fugl og egernet

Den lille fugl og egernet
Instruktør: Lena van Doehren
Den lille fugl har travlt med at vande de sidste efterårsblade. Det frække egern driller og snupper vandkanden. De jagter hinanden og leger i de store bunker af blade, men alt er ikke det rene sjov.
Schweiz, 2014
DCP, 4 min.
Uden dialog
Tilladt for alle

Storvask – Udklædning

Storvask – Udklædning
Instruktør: Kassandra Wellendorf
Animationsfilmene "Storvask" er en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Instruktøren skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.
Danmark, 2010
DCP, 4 min.
Dansk tale
Tilladt for alle

Forestillinger:

onsdag 25.10.17, Kl. 11:00
Bestil
Køb
Tilføj til din kalender
torsdag 26.10.17, Kl. 10:00
Bestil
Køb
Tilføj til din kalender
fredag 27.10.17, Kl. 10:00
Bestil
Køb
Tilføj til din kalender
lørdag 28.10.17, Kl. 11:15
Bestil
Køb
Tilføj til din kalender
søndag 29.10.17, Kl. 12:30
Bestil
Køb
Tilføj til din kalender

I serien: Børnebiffen

Børnebiffen
Børnebiffen viser kvalitetsfilm for de 3-7-årige filmelskere hver onsdag til fredag kl. 10.00 og 11.00 – samt lørdag og søndag kl. 11.15 og 12.30. Filmenes varighed og indhold er tilpasset børnenes alder.

På hverdage er Børnebiffen gratis for alle gæster. I weekender og ferier tilbydes Børnebiffen til en pris af 30 kr.

Efterårsmørket begynder så småt at sænke sig over Børnebiffen i oktober. Rita og Krokodille er på campingtur og ser lange skygger på teltdugen. Hr. Hublot bor i en lidt uhyggelig fremtidsby, hvor alt er mekanisk.

Læg mærke til, at BUSTER-festivalen viser nye børnefilm for de 3-5-årige i Børnebiffen fra 28. september til 11. oktober. Læs mere andetsteds på hjemmesiden.

Prik og Plet er overbevist om, at de har fået skoldkopper. Det går dog heldigvis over, og snart er de klar til at lege akrobater. Børnebiffen kan i november byde på hele to nye film med de to sjove prik-plettede kaniner.

For de 5-7-årige kan Børnebiffen i november desuden præsentere et filmprogram i samarbejde med MIX Skolefilm.

Christian Hansen, programredaktør / Cinemateket
cinemateket.kino.dk

Cinemateket på kino.dk

BILLETBESTILLING. Vidste du, at du også kan bestille og købe dine billetter til Cinemateket via kino.dk, som repræsenterer over 40 danske biografer?
kosmorama_kampagnebox290_gu

Kosmorama online

FILMFORSKNING. Det Danske Filminstitut står bag Danmarks ældste filmtidsskrift. Kosmorama udgives digitalt, og der er mulighed for at søge og læse i det omfattende bagkatalog online.

Dagens film

/Cinemateket

Trafficking - gæster, debat og film

24.10.2017Størstedelen af de prostituerede på Istedgade i København kommer fra Nigeria. I filmen ’Trafficker’ står en række kvinder frem og fortæller om deres liv som ofre for menneskehandel. To af disse kvi...

Annett Wolf - Frozen Moments of the 20th Century

24.10.2017Hvordan laver man et portræt af en, der selv har specialiseret sig i portrætter? Franske Damien Bertrand gør alt det rigtige i sin portrætfilm: Researcher ud i alle kroge, dropper klicheerne og nos...

A Film About Jimi Hendrix

24.10.2017Jimi Hendrix betragtes stadig som alle tiders største rockguitarist, og mesteren har naturligvis krav på en autoriseret biografi. Den kom allerede i 1973 i form af 'The Jimi Hendrix Story', der ind...

Psych-Out!: Lemora: A Child's Tale of the Supernatural + Let's Scare Jessica to Death

24.10.2017Der er både psykologisk dybde og post-hippie-paranoia i efterårsfarver for alle pengene i den melankolske og sært skræmmende 'Let's Scare Jessica to Death' (1971). Jessica er en ung, psykisk ustabi...

Jacquel Brel-soirée / portrætfilm og middag

24.10.2017Kom i stemning med en skål fransk skaldyrssuppe og et glas sval hvidvin i Restaurant SULT, inden vi i biografsalen viser Annett Wolfs portrætfilm 'Jacques Brel og hans verden' med kort introduktion...
Dagens film
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412