Teambuilding i Cinemateket

Trænger afdelingen eller projektgruppen til at blive rystet sammen eller til at arbejde med et fælles projekt, der har et andet afsæt end de kendte rutiner? Cinematekets Leg med film-område indeholder sjove og udfordrende rammer for teambuilding-aktiviteter for op til 10 personer pr. time.

DIF_Leg_med_fil_red_D14C5922_WEB

I Cinematekets Leg med film-område kan I komme bagom lærredet og fordybe jer i filmens tilblivelse og historie - samtidig med, at I styrker relationerne og samarbejdsevnen i jeres team. Området byder på flere filmstationer, der er velegnede til teambuilding:

Filmoptagelser i bilkulisse og klippestudie

Filmhold på op til seks personer kan prøve kræfter som både manuskriptforfatter, instruktør, skuespiller og fotograf i en Morris Mascot-bilkulisse. Vælg mellem fem forskellige scener, arbejd videre med jeres filmoptagelser i Klippestudiet. Klip flere klip ind, og læg musik og lydeffekter på.

Animation af stop-motion-film

Lav jeres egen stop-motionfilm. Med baggrunde og figurer bygger I billedsiden – og når I har klippet den, kan I sætte både musik og lydeffekter på. 

DIF_Leg_med_fil_red_D14C6324_WEB

Bluescreen

Vælg en baggrund, og bliv en del af sjove filmscener og universer på bluescreenen. Brug evt. en mobiltelefon til at optage jeres egen film.

Filmquiz

Ligger I inde med paratviden om dansk film – fra 'Babettes Gæstebud' over 'Olsen-banden' til 'Terkel i knibe'? Så quiz jer gratis til en plads på highscore-listen eller udfordr resten af dit team i Cinematekets filmquiz. 

DIF_Leg_med_fil_red_D14C6193_WEB

Fakta

Antal personer

I Leg med film-området kan op til 10 personer deltage i teambuilding pr. time. Undervejs prøver man både at optage og animere film, som man efterfølgende kan tage med hjem.

Pris

Teambuilding i Leg med film koster 150 kr./person pr. time. Med i denne pris følger en kompetent guide, der sætter holdene i gang med aktiviteterne og hjælper dem undervejs. Den færdige film fra filmstudiet får holdet efterfølgende på en USB-nøgle. 

Kontakt

Marie-Claire Schat

Eventkoordinator
Tlf. +45 2256 7018
mariem@dfi.dk

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412