'Stop Making Sense' i Svaneke

CINEMATEKET og Svaneke Park Bio viste den 12. august Talking Heads-koncertfilmklassikeren 'Stop Making Sense' i den smukt pyntede have på Parkvej i den idylliske bornholmske by. Se stemningsbilleder fra den noget regntunge dag. Der er garanteret tør indendørs reprisevisning i Cassiopeia Bio på fredag den 26. august.

På trods af dårligt vejr var godt 100 forventningsfulde publikummer mødt op til open air-visning af "verdens bedste koncertfilm" (Rolling Stone Magazine) med den navnkundige, multirytmiske New York-gruppe Talking Heads i Svaneke Park Bio den 12. august.

Set-up'et kunne ikke være flottere, og Cinemateket var både glade og fulde af forventning til visningen af 'Stop Making Sense' – den tredje film i Svaneke Park i juli-august – som blev præsenteret af programredaktør Morten Tang. Desværre regnede filmfesten i bogstaveligste forstand væk, og særligt på lydfronten opstod der problemer, da uvejret undervejs tog til.

Ekstravisning den 26. august

Nu er Cassiopeia, biografen i Svaneke, og Kulturhuset FREM imidlertid trådt til og tilbyder sammen med Svaneke Park Bio en indendørs erstatningsvisning i 100% tørvejr på fredag den 26. august kl. 21.00.

Der kan købes øl, vand og popcorn, og der er nok en gang fri entré. Læs mere på Svaneke Park Bios Facebook.

Vi kipper med paraplyen og ønsker held og lykke med visningen – og glædes over sammenholdet blandt bornholmske filmentusiaster.

'Stop Making Sense' indgår i Cinematekets filmpakke for biografer uden for hovedstadsområdet, hvor den vises i en nyligt restaureret digital version. Cinemateket er i 2016 desuden blandt andet medarrangør af open air-filmvisninger i Odense og Århus.

Se stemningsbilleder hér:

Svaneke Park Bio 2016 - 2

Svaneke Park Bio 2016 - 3

Svaneke Park Bio 2016 - 4

Svaneke Park Bio 2016 - 5

Svaneke Park Bio 2016 - 6

Svaneke Park Bio 2016 - 7

Svaneke Park Bio 2016 - 8

Svaneke Park Bio 2016 - 9