Copenhagen Architecture Festival 2017

FESTIVAL. Copenhagen Architecture Festival løber af stablen for fjerde år i træk, når der i perioden 27. april til 7. maj inviteres til arkitektur- og filmevents i både København, Aarhus og Aalborg. Blandt andet får Kaspar Astrup Schröders Bjarke Ingels-portræt, "Big Time", verdenspremiere på festivalen.

CAFx17_copy

Copenhagen Architecture Festival inviterer igen i år til events i både København, Aarhus og Aalborg. Foto: CAFx.

For fjerde år i træk inviterer Copenhagen Architecture Festival (CAFx) til et bredt udvalg af arkitektur- og filmevents i både København, Aarhus og Aalborg. Årets tema er Arkitektur som identitet og med dette stiller festivalen skarpt på sanserne, vores tilknytning og arkitekturens betydning for vores væren i byrummet og færden gennem byer. Det er også et mål for festivalen, at arkitektur skal være for alle – ikke kun for arkitekterne.

Årets program tilbyder en bred vifte af film, der på hver sin måde har arkitektur som tema. Man kan blandt andet finde Kaspar Astrup Schröders "Big Time", der er et portræt af arkitekten Bjarke Ingels og de personlige og professionelle udfordringer, han møder i arbejdet med sine projekter. Filmen får verdenspremiere på festivalen den 29. april i Cinemateket, hvor der efterfølgende er Q&A med både Bjarke Ingels og Kaspar Astrup Schröder. Fra den 3. maj kan filmen ses i DOXBIO, der afholder visninger i udvalgte biografer over hele landet.

Man kan også opleve David Borensteins dokumentar "Dream Empire", der omhandler bristet på den kinesiske boligboble, når filmen vises på Louisiana den 30. april kl. 12.30 med efterfølgende debat.

Copenhagen Architecture Festival er støttet af Det Danske Filminstitut.


Se hele programmet.


Copenhagen Architecture Festival

Copenhagen Architecture Festival (CAFx) startede i 2014 og er vokset til at være Skandinaviens største årlige arkitekturbegivenhed og verdens største arkitekturfilmfestival.

I 2015 blev Aarhus inddraget i festivalen, og i 2016 kom Aalborg også med.

I 2017 består programmet af mere end 150 arkitektur- og filmevents

Læs meget mere om CAFx

Kontakt

Redaktionen: redaktionen@dfi.dk


nyhed

delpaafacebook

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412