Premiere på Nocturama

PREMIERE. Bertrand Bonellos "Nocturama", der er importeret med støtte fra Det Danske Filminstitut, kan nu ses i danske biografer.

nocturama

"Nocturama", der handler om en gruppe unge, som begår terror i Paris, er importeret med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Filmen handler om en broget gruppe unge parisere, der besøger i en række offentlige bygninger, hvor de placerer bomber. Om aftenen søger gruppens medlemmer tilflugt i varehus, hvor de gemmer sig til bomberne begynder at springe rundt omkring i Paris.

Filmen er instrueret af Bertrand Bonello og importeret af Another World Entertainment med arthousestøtte fra Det Danske Filminstitut. 

DFI-STØTTE TIL IMPORT AF ARTHOUSE-FILM

Det Danske Filminstitut kan yde støtte til markedsføring og distribution samt versionering af importerede arthouse-film i Danmark.

Støtten ydes til importerede arthouse-film med markante og anerkendte kunstneriske kvaliteter, som vurderes ikke at kunne klare sig under normale markedsmæssige vilkår. Der kan endvidere ydes støtte til dansk versionering af importerede arthouse-film for børn og unge. Mindst 25 % af støttemidlerne reserveres til film, hvis markedsføring og distribution er rettet mod børn og unge.

Støtten ydes til spillefilm og dokumentarfilm i spillefilmlængde.

Formålet med støtteordningen er at sikre kunstnerisk kvalitet samt kulturel og geografisk diversitet og mangfoldighed i udbuddet af film, primært på det danske biografmarked, sekundært på andre distributionsplatforme.

Kontakt

Redaktionen: redaktionen@dfi.dk


nyhed

delpaafacebook

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412