Premiere på Fantasten

PREMIERE. Det er alt eller intet i Christian Dyekjærs nye spillefilm "Fantasten", der fortæller historien om den uforbederlige gambler Claus, som må træde i karakter, da han får gældsat din egen søn til et par voldelige kriminelle. Filmen er i biografer over hele landet fra den 2. november.

Tidligere på efteråret åbnede den københavnske spillefilmsfestival CPH PIX med verdenspremieren på Christian Dyekjærs tredje spillefilm. Fra den 2. november er det muligt for biografgængere fra hele landet at opleve "Fantasten" med Dejan Cukic i hovedrollen som Claus.

Claus er ludoman, men forsøger at opretholde facaden som bilforhandler og succesfuld verdensmand. Det opslidende dobbeltliv får dog alvorlige konsekvenser, da Claus bliver ringet op af sin 19-årige søn Silas, som er blevet fanget af en gruppe voldelige kriminelle.

"Fantasten" er et gensyn med Dejan Cukic, der i længere tid har holdt en pause fra dansk film. I rollen som sønnen Silas ses Oscar Dyekjær Giese, som i 2013 blev Robert-nomineret for sin præstation i actiondramaet "Nordvest".

Instruktør Christian Dyekjær har tidligere instrueret spillefilmene "Spillets regler" (2007) og "Fuglejagten" (2012), der vandt prisen for Bedste film på børnefilmsfestivalen i Kristiansand i 2013. Han har sammen med Rasmus Horskjær skrevet manuskriptet til "Fantasten", der er produceret af Maja Dyekjær for Fago film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Bestil billet til filmen