TEMA: BUSTER 2010

Læs om BUSTERs film og arrangementer. BUSTER inviterer børn og unge til film og fest fra torsdag den 9. september og 11 dage frem, og de voksne får lejlighed til at diskutere film og medier for børn.

 

BUSTER2010_liggende

Oregon præmierer Kød

Oregon præmierer Kød

BUSTER. I weekenden den 10.-12. september dystede 51 filmskabere under 20 år på OREGON Filmfestival. De to film "Venteværelset" og "Kød" vandt priserne for henholdsvis Bedste Film under 16 og Bedste Film under 20.

Her bor Jensen

Her bor Jensen

BUSTER. Hellere en hamster i støvsugeren end en flyttebil i carporten, tænker Sofie i "Her bor Jensen", en ny børnefilm fra en af Danmark store kortfilminstruktører. Filmen kan ses på BUSTER i den kommende uge.

Lysvågen BUSTER

Lysvågen BUSTER

BUSTER. Christina Rosendahls nye kortfilm "Lysvågen" om drengen Benjamin får premiere på BUSTER Filmfestival. Historien om Benjamin handler om at skulle acceptere en ny familiestruktur, som man intet kan stille op overfor.

Mægtige Maskiner for de mindste

Mægtige Maskiner for de mindste

BUSTER viser tre af Henrik Selin Lorentzens film i serien af små dokumentarfilm "Mægtige maskiner – på hjul og larvefødder". Henholdsvis en asfaltmaskine, en stribemaler og en tårnkran er hovedperson i hver af de tre film.

BUSTER for unge

BUSTER for unge

BUSTER. 19 film for unge byder BUSTERS ungdomsprogram på fra fredag den 10. september, hvor der åbnes med Andrea Arnolds Cannes-vinder "Fish Tank".

Tigre og tatoveringer

Tigre og tatoveringer

BUSTER. Der går lang tid imellem dem, men nu er der endelig udsigt til en biograffilm skræddersyet til de helt små. Karla von Bengtsons "Tigre og tatoveringer" på 42 minutter får forpremiere på BUSTER og rigtig biografpremiere til oktober.

Børns brug af medier til debat

Børns brug af medier til debat

BUSTER. I den kommende uge er der mulighed for at deltage i tre spændende debatter om børn, unge og digitale medier.

Interaktiv legeplads på BUSTER

Interaktiv legeplads på BUSTER

BUSTER Filmfestival præsenterer i år det nye initiativ BUSTERs Medielab. Under hele festivalen vil der i Pressen i Politikens Hus være skattejagt, skoleworkshops og weekendworkshops for familien.

Unge filmskabere dyster på OREGON

Unge filmskabere dyster på OREGON

OREGON Filmfestival bliver den 10.-12. september afholdt for tredje gang, med et program spækket med konkurrencefilm, en masterclass, fredagstræf og prisoverrækkelse. OREGON, der er en del af BUSTER filmfestival for børn og unge, er en konkurrence for filmskabere under 20 år.

BUSTER i byen

BUSTER i byen

Fra torsdag den 9. september og 11 dage frem inviterer BUSTER Københavns børn og unge til film og fest. Og de voksne får lejlighed til at diskutere film og medier for børn.

Kontakt

Redaktionen: redaktionen@dfi.dk


nyhed

delpaafacebook

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412