Filmseminar for bibliotekarer 29.–30. august 2017

Datoerne 29.–30. august 2017 skal reserveres i din kalender, hvis du vil med til DFI’s årlige filmseminar for bibliotekarer i Odense. Programplanlægningen er i fuld gang, og deltagerne kan glæde sig til at blive præsenteret for masser af nye film og inspirerende formidlingserfaringer fra andre biblioteker. Der åbnes for tilmelding i begyndelsen af juni.

Det bliver 29.30. august 2017, at DFI inviterer til det årlige filmseminar for bibliotekarer. Programmet er i planlægningsfasen, men der kan allerede garanteres et spændende indhold med interessante nye kortfilm, animationsfilm og dokumentarfilm til alle aldersgrupper. Filmene præsenteres og sættes i perspektiv af dygtige og vidende oplægsholdere fra filmens verden.

Seminaret lægger også stor vægt på at inspirere og dele erfaringer om formidlingen af film og levende billeder ude på bibliotekerne. Blandt oplægsholderne er biblioteksfolk og kulturformidlere, som fortæller og giver eksempler på deres erfaringer med filmtilbud til publikum. Oplæggene kommer bl.a. til at omhandle filmworkshops for børn, åben skole-tilbud og dokumentarfilm-arrangementer for voksne.

Programmet for seminaret offentliggøres i begyndelsen af juni måned i DFI’s nyhedsbrev til bibliotekerne. På samme tidspunkt åbnes for tilmeldingen til seminaret, og informationer om deltagerpris, overnatning, m.v.

Seminaret finder sted i inspirerende rammer, idet OFF (Odense Filmfestival) præger byen med film og events i samme periode.

Hvad: Filmseminar for bibliotekarer.
Hvornår: Tirsdag 29. august og onsdag 30. august 2017.
Hvor: Rosenbækhuset i Odense.
Arrangør: Det Danske Filminstitut i samarbejde med OFF (Odense Filmfestival).
OFF finder sted i dagene 28. august – 3. september 2017.