Birgit Conradi

/F. 1939

Skuespillerinde, sangerinde. Gift med Bent Conradi.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dicte 2 2014 Inga Tv-serie
MGP Missionen 2013 Johanne DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Fru Pastor Finsen DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Forstanderinden Tv-serie
Idioterne 1998 Dame 3 DK/Spillefilm
TAXA 1997 Andreas' mor Tv-serie
Bryggeren 1996 Anne Marie Thorup Tv-serie
Dagens Donna 1990 Tove, Britts mor DK/Spillefilm
Parløb 1990 Sygeplejerske Tv-serie
Peter von Scholten 1987 Hans kone DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Skolesundhedsplejerske DK/Spillefilm
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Qvamit Tv-serie
D.A.S.K. 1981 En journalist Tv-serie
Vores år 1980 Medvirkende Tv-serie
Dette er et tv-apparat 1980 Medvirkende Tv-film
Vinterbørn 1978 Karen Margrethe DK/Spillefilm
Er det løgn, hva' jeg si'r? 1978 Medvirkende Tv-film
Den korte sommer 1976 Else DK/Spillefilm
Anne og Paul 1975 Fru Malm Tv-film
Man sku' være noget ved musikken 1972 Lotte, Lasses kone DK/Spillefilm
Sejle op ad åen 1972 Kone Tv-film
De unævnelige 1968 Gertrud Deuter Tv-film
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412