Mikael Salomon

/F. 1945

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Band of Brothers 2007 Instruktion Tv-serie
The Company 2007 Instruktion Tv-serie
Alias 2001 Instruktion Tv-serie
Hard Rain 1998 Instruktion U/Spillefilm
Ghosts 1997 Kreativ konsulent U/Kort fiktion
Livet vil leves 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Fjernt fra verden 1993 Instruktion U/Spillefilm
Far and away 1992 Foto U/Spillefilm
Flammehav - Backdraft 1991 Foto U/Spillefilm
Araknofobi 1990 Foto U/Spillefilm
Dybet 1989 Foto U/Spillefilm
Always 1989 Foto U/Spillefilm
Nattens dronning 1988 Foto U/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Foto DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Foto Tv-serie
Barndommens gade 1986 Foto DK/Spillefilm
Oviri 1986 Foto DK/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Foto DK/Spillefilm
At danse Bournonville 1979 Foto DK/Dokumentarfilm
Med Danmarks regentpar i Kina 1979 Foto DK/Dokumentarfilm
Kalule 1979 Foto DK/Dokumentarfilm
Slægten 1978 Foto DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Foto DK/Spillefilm
Skytten 1977 Foto DK/Spillefilm
Hjerter er trumf 1976 Foto DK/Spillefilm
Strømer 1976 Foto DK/Spillefilm
Elvis! Elvis! 1976 Foto U/Spillefilm
Det begyndte med Mathilde 1976 Foto Tv-film
Kun sandheden 1975 Foto DK/Spillefilm
Violer er blå 1975 Fotograf DK/Spillefilm
The hottest show in town 1974 Foto U/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Foto DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Foto DK/Spillefilm
Kinesisk bordtennis 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Et døgn med Ilse 1971 Foto DK/Spillefilm
Hvorfor gør de det? 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Min søsters børn når de er værst 1971 Foto DK/Spillefilm
De fem i fedtefadet 1970 Foto DK/Spillefilm
Tintomara 1970 Foto DK/Spillefilm
De fem og spionerne 1969 Foto DK/Spillefilm
Sonja - 16 år 1969 Foto DK/Spillefilm
Trekanter 1969 Foto DK/Spillefilm
Giv mig et kys 1969 Foto DK/Dokumentarfilm
Frk. Julie 1970 1969 Foto DK/Kort fiktion
Det er så synd for farmand 1968 Foto DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Foto DK/Spillefilm
Capriccio 1968 Foto DK/Dokumentarfilm
Prinsesse Margrethes bryllup 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Fantasterne 1967 Foto DK/Spillefilm
De forsvundne breve 1967 Foto DK/Kort fiktion
Mig og min lillebror 1967 Foto DK/Spillefilm
Sisimiut 1966 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Nu stiger den 1966 Stillfotograf DK/Spillefilm
Om ti minutter 1966 Foto DK/Kort fiktion
Søskende 1966 Foto DK/Spillefilm
Levende musik - Carl Nielsen og hans tid 1965 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Sommerkrig 1965 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Mord for åbent tæppe 1964 Fotografassistent DK/Spillefilm
Når enden er go' 1964 Fotografassistent DK/Spillefilm
Hurra for os 1963 Foto DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412