Ghita Beckendorff

/F. 1956

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Springet 2018 Klippesupervisor DK/Dokumentarfilm
Aung San Suu Kyi - Lady of No Fear 2010 Klipper DK/Dokumentarfilm
Den 2. side 2010 Klipper Tv-serie
Lærkevej 2009 Klip Tv-serie
Troells troldspejl 2008 Klipper DK/Dokumentarfilm
Sanselighedens pris 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen 2007 Klip Tv-serie
2900 Happiness 2007 Klip Tv-serie
Op med humøret 2005 Klip DK/Kort fiktion
Ondskabens anatomi 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Hvor går grænsen... 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
De besatte 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Min velsignede bror 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Afgrunden 2003 Klip DK/Spillefilm
Tugt & utugt 2001 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Olsen banden junior 2001 Klip DK/Spillefilm
Tugt & utugt 1 - Fra Victoria til farlig ungdom 2001 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Tugt & utugt 2 - Fra farlig ungdom til pornofrit miljø 2001 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Juliane 2000 Klip DK/Spillefilm
Slip hestene løs 2000 Klip DK/Spillefilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Klip DK/Spillefilm
Manden som ikke ville dø 1999 Klip DK/Spillefilm
Klinkevals 1999 Klip DK/Spillefilm
Klinkevals - Juliane 1999 Klip Tv-serie
Rejsekammerater 1998 Klip Tv-serie
Sekten 1997 Klip DK/Spillefilm
Tango 1997 Klip DK/Kort fiktion
Antons blå flyver 1996 Klip DK/Spillefilm
Hamsun 1996 Klip DK/Spillefilm
Hvileløse hjerte 1996 Klip DK/Kort fiktion
En loppe kan også gø 1996 Klip DK/Spillefilm
Carl Th. Dreyer - Min metier 1995 Klip DK/Dokumentarfilm
Katja og englen 1995 Klip DK/Kort fiktion
Søren Kierkegaard 1994 Klip DK/Dokumentarfilm
Du og jeg - fire børn og filosofi 1994 Klip DK/Dokumentarfilm
Eksamen 1993 Klip DK/Kort fiktion
Giselle 1991 Klip DK/Dokumentarfilm
Møv og Funder 1991 Klip DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Klip DK/Spillefilm
Den magiske orden - en film om dansk design 1991 Klip DK/Dokumentarfilm
Syv-et 1990 Klip DK/Kort fiktion
Rami og Julie 1988 Klip DK/Spillefilm
Nanna og Pernille 1988 Klip DK/Kort fiktion
David eller Goliath 1988 Klip DK/Dokumentarfilm
Ansigt til ansigt 1987 Klip DK/Dokumentarfilm
Barndommens gade 1986 Klip DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Klip DK/Spillefilm
Hodja fra Pjort 1985 Klip DK/Spillefilm
Niels Bohr 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Totem 1984 Klip DK/Dokumentarfilm
Der er et yndigt land 1983 Klippeassistent DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Klippeassistent DK/Spillefilm
Rocking Silver 1983 Klip DK/Spillefilm
Motivation - nærbilleder fra en ungdomsskole 1983 Klip DK/Dokumentarfilm
Manden der drømte at han vågnede 1982 Klip DK/Kort fiktion
Når jeg bliver stor 1982 Klip DK/Kort fiktion
Gummi Tarzan 1981 Klippeassistent DK/Spillefilm
Danmark er lukket 1980 Klippeassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412