Bjarne Henning-Jensen

1908-1995

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Barndommens gade 1986 Trailer DK/Spillefilm
Skipper & Co. 1974 Instruktion DK/Spillefilm
Nille 1968 Manus DK/Kort fiktion
De blå undulater 1965 Manus Tv-film
Kort er sommeren 1962 Instruktion U/Spillefilm
Hest på sommerferie 1962 Manus DK/Dokumentarfilm
Een blandt mange 1961 Producent DK/Spillefilm
Paw 1959 Manus DK/Spillefilm
En sælfangst i Nordgrønland 1955 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hvor bjergene sejler 1955 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Filmforum S 09 1955 Medvirkende Lydoptagelser
Ballettens børn 1954 Manus DK/Dokumentarfilm
Tivoligarden spiller 1954 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Solstik 1953 Instruktion DK/Spillefilm
Hesten på Kongens Nytorv 1952 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Vesterhavsdrenge 1950 Instruktion DK/Spillefilm
Palle alene i verden 1949 Klipper DK/Kort fiktion
Kristinus Bergman 1948 Instruktion DK/Spillefilm
De pokkers unger 1947 Instruktion DK/Spillefilm
Stemning i April 1947 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ditte Menneskebarn 1946 Instruktion DK/Spillefilm
Det gælder din Frihed 1946 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Den danske Brigade 1946 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Folketingsvalg 1945 1945 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Brigaden i Sverige 1945 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Flyktingar finner en hamn 1945 Instruktion U/Dokumentarfilm
De danske Sydhavsøer 1944 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Naar man kun er ung 1943 Instruktion DK/Spillefilm
Kornet 1943 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Heste 1943 Instruktion DK/Dokumentarfilm
S.O.S. Kindtand 1943 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Føllet 1943 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Korn 1943 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hesten 1943 Instruktion DK/Kort fiktion
Damen med de lyse Handsker 1942 Medvirkende DK/Spillefilm
Papir 1942 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Sukker 1942 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Brunkul 1941 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Arbejdet kalder 1941 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Christian IV som Bygherre 1941 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Cykeldrengene i Tørvegraven 1941 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Jeg har elsket og levet 1940 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Jens Langkniv 1940 Krabben Bjørn DK/Spillefilm
Pinocchio 1940 Instruktør (dansk version - 1940) U/Spillefilm
Genboerne 1939 Søren Top, regensianer DK/Spillefilm
Kongen bød 1938 Kronprins Frederik DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412