Donald Andersen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Arvingerne 3 2017 Bestyrelsesmedlem Tv-serie
Kæledyrenes hemmelige liv 2016 Stemme U/Spillefilm
Juleønsket 2015 Uriel Tv-serie
Monsters University 2013 Stemme U/Spillefilm
Sammys store eventyr 2 2012 Stemme U/Spillefilm
Peter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven 2011 Stemme U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Stemme U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Stemme U/Spillefilm
En Grimm historie 2007 Stemme U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Stemme U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Stemme U/Spillefilm
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Stemme U/Spillefilm
Jagten på Masken 2005 Stemme U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Stemme U/Spillefilm
Thunderbirds 2004 Stemme U/Spillefilm
Strings 2004 Stemme DK/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Sinbad - Legenden fra de syv have 2003 Stemme U/Spillefilm
Katten 2003 Stemme U/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Hanif Tv-serie
Monsters, Inc. 2001 Stemme U/Spillefilm
Bente - en barrierekvinde 2001 Eddie Tv-serie
Magnus og Myggen 2001 Ricky Rotte/Melvin And Tv-serie
102 dalmatinere 2000 Stemme U/Spillefilm
Drengen og jern-kæmpen 1999 Stemme U/Spillefilm
Inspector Gadget 1999 Stemme U/Spillefilm
Abernes ø 1999 Stemme U/Spillefilm
Det magiske sværd - Jagten på Camelot 1998 Stemme U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Stemme U/Spillefilm
Herkules 1997 Stemme U/Spillefilm
Toy story 1995 Stemme U/Spillefilm
Løvernes konge 1994 Stemme U/Spillefilm
Lady og vagabonden 1955 Stemme U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412