Werner Herzog

/F. 1942

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Lo and Behold 2017 Instruktion U/Dokumentarfilm
Queen of the Desert 2015 Instruktion U/Spillefilm
The Look of Silence 2014 Executive producer DK/Dokumentarfilm
The Act of Killing 2012 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Ned i afgrunden 2011 Instruktion U/Dokumentarfilm
Rescue Dawn 2006 Instruktion U/Spillefilm
Grizzly man 2005 Instruktion U/Dokumentarfilm
Min bedste uven 1999 Instruktion U/Dokumentarfilm
Cobra Verde 1988 Instruktion U/Spillefilm
De grønne myrer 1984 Instruktion U/Spillefilm
Besat af en drøm 1982 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Fitzcarraldo 1981 Instruktion U/Spillefilm
Woyzeck 1979 Instruktion U/Spillefilm
Nosferatu - Vampyren 1978 Instruktion U/Spillefilm
Stroszek 1977 Instruktion U/Spillefilm
Hjerte af guld 1976 Instruktion U/Spillefilm
Gåden om Kasper Hauser 1974 Instruktion U/Spillefilm
Aguirre - den gale erobrer 1972 Instruktion U/Spillefilm
Også dværge er begyndt som små 1970 Instruktion U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412