Bo hr. Hansen

/F. 1961

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Vildheks 2018 Manuskript DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Manuskript DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Manuskript DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Manuskript Tv-serie
Comeback 2015 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Højt skum - en film om Storm P. 2015 Manuskript DK/Dokumentarfilm
Kapgang 2014 Manuskript DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Manuskript DK/Spillefilm
Genetic Me 2014 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
Tidsrejsen 2014 Manuskript Tv-serie
10:01 2012 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Grantræet 2011 Manus DK/Kort fiktion
Her bor Jensen 2010 Manus DK/Kort fiktion
Album 2008 Manus Tv-serie
Mikkel og guldkortet 2008 Manus Tv-serie
Kunsten at græde i kor 2007 Manus DK/Spillefilm
De unge år 2007 Manusbearbejdning DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Manuskript DK/Spillefilm
Nynne 2006 Manus Tv-serie
Oskar & Josefine 2005 Manus DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Medforfatter DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Manus DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Manus Tv-serie
Kald mig bare Aksel 2002 Manus DK/Spillefilm
Antenneforeningen 1999 Manus DK/Kort fiktion
En verdensomsejling under bordet 1999 Manus Tv-film
De største helte 1996 Manus DK/Spillefilm
Jeg ville ønske for dig... 1995 Manus Tv-serie
Drengen der gik baglæns 1994 Manus DK/Kort fiktion
Sofaholdet 1994 Manus Tv-film
Sidste omgang 1993 Manus DK/Kort fiktion
De skrigende halse 1993 Manus Tv-film
På pletten 1991 Manus Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Film på Kulturmødet (20. august 2015)

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412