Tina Gylling Mortensen

/F. 1956

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Grethe 2017 Clara Bynke Tv-serie
Idealisten 2015 Lene Frøbert DK/Spillefilm
Comeback 2015 Jepsen DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Medvirkende Tv-serie
Broen 3 2015 Birgitte, rektor Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 Jonna DK/Spillefilm
Det korte liv 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tomgang 2013 Rita Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Jordemoder DK/Spillefilm
Omveje 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lykke 2011 Medvirkende Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Elsebeth Gyldenstjerne Tv-serie
Hold om mig 2010 Matematiklærer DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Socialrådgiver DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Vibe DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Store Anette DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Skrædder DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Anita DK/Spillefilm
Ses 2008 Stemme DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat II 2007 Museumsinspektør DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Underviser DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Kirsten Eller Tv-serie
Drømmen 2006 Skolesekretær DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Dommer DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Kims mor Tv-serie
Store planer 2005 Kvinde ved telefonboks DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Karen DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Kromutter Tv-serie
Klovn 2005 Røde kors-leder Tv-serie
Manden der blandt andet var en sko 2004 Hanne DK/Kort fiktion
Se til venstre, der er en svensker 2003 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Drømmegaven 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
Er du skidt, skat? 2003 Kim Tv-serie
Små ulykker 2002 Ellen, Evas veninde DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Sygeplejerske 2 DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Kunde i butik DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Anna Tv-serie
Hjerteafdelingen 2002 Helle Mortensen Tv-serie
Anja & Viktor 2001 Fuldmægtig DK/Spillefilm
Mimi og madammerne 1998 Sus DK/Spillefilm
Viktor og Viktoria 1993 Medvirkende DK/Spillefilm
Masturbator 1993 Medvirkende Tv-film
Manden indeni 1989 Medvirkende DK/Kort fiktion
Capella 1987 Gæst DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412