Bo Tengberg

/F. 1964

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mercur 2017 Fotograf Tv-serie
Den anden verden 2016 Fotograf Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Fotograf Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Cheffotograf DK/Spillefilm
Varm luft for milliarder 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Hemmeligheden 2012 Foto DK/Spillefilm
Shanne og veninderne 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen III 2012 Fotograf Tv-serie
Shanne 2:5 - Seks uger uden Emma 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 1:5 - Alene i klassen 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 3:5 - En helt ny klasse 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 4:5 - Skænderier med Emma 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 5:5 - Nye og gamle venner 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Hemmeligheden 1:4 2012 Foto Tv-serie
Hemmeligheden 3:4 2012 Foto Tv-serie
Hemmeligheden 2:4 2012 Foto Tv-serie
Hemmeligheden 4:4 2012 Foto Tv-serie
Storm 2009 Fotograf DK/Spillefilm
Goddag mit navn er lesbisk 2009 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
En enkelt til Korsør 2008 Foto DK/Spillefilm
Klimamysteriet 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
En dans på roser 2007 Foto DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Foto Tv-serie
Klinteskoven 2007 Foto DK/Dokumentarfilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Foto DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
I soldatens fodspor 2005 Stills DK/Dokumentarfilm
Ørnen 2004 Foto Tv-serie
Krøniken 2004 Foto Tv-serie
En som Hodder 2003 Foto DK/Spillefilm
Tusindfødt - digteren Pia Tafdrup 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Dogon 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Drømmere 2002 Foto DK/Dokumentarfilm
Ulvepigen Tinke 2002 Foto DK/Spillefilm
En fars søn 2002 Foto DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Foto Tv-serie
Flyvende farmor 2001 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Kameraoperatør, 2. unit DK/Spillefilm
De udvalgte 2001 Foto Tv-serie
På fremmed mark 2000 Foto DK/Spillefilm
Susanne Sillemann 2000 Foto DK/Kort fiktion
Livet mellem husene 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
Dronningens gobeliner 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
Gollywobler 2000 Foto DK/Kort fiktion
Rejseholdet 2000 Foto Tv-serie
Pizza King 1999 Foto DK/Spillefilm
You can't eat fishing 1999 Foto DK/Kort fiktion
Ludvig og lidenskaben 1999 Foto DK/Dokumentarfilm
Jacobs liste 1997 Foto DK/Kort fiktion
Let's Get Lost 1997 Foto DK/Spillefilm
Sinans bryllup 1997 Foto DK/Kort fiktion
TAXA 1997 Foto Tv-serie
Penpas ar 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
Farvel til Paradis 1996 Foto DK/Dokumentarfilm
Bryllupsrejsen 1995 Foto DK/Kort fiktion
Omveje 1995 Foto DK/Kort fiktion
Filmskolen 1995 Foto Tv-film
Projektion 1993 Foto DK/Kort fiktion
S.O.S. 1992 Foto DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412