Peter Schultz

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Lyddesign og mix DK/Spillefilm
Hvordan man møder en havfrue 2017 Lydoptagelser DK/Dokumentarfilm
Forældre 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
Hugland 2016 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Badehotellet 2 2015 B-tonemester (postproduktion) Tv-serie
Massakren i Dvor 2015 Lydsupervisor DK/Dokumentarfilm
Blodsøstre 2015 Lyddesign U/Dokumentarfilm
En du elsker 2014 Lyddesign DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Lyddesign DK/Spillefilm
The Man Who Saved the World 2014 Lyd DK/Dokumentarfilm
Cirkusdynastiet 2014 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Drengen med guldbukserne 2014 Lyddesign U/Spillefilm
Varm luft for milliarder 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Ordet fanger 2012 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Tonemester DK/Spillefilm
Succesjægerne 2012 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Thors saga 2011 Tonemester (optagelser) DK/Dokumentarfilm
Testamentet 2011 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
En familie 2010 Lyddesign DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Lyddesign U/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Lyd DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Lyd Tv-serie
To verdener 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Lille voksen 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Så kort og mærkeligt livet er 2008 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Gud, lugt og hende 2008 Lyd U/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Purity Beats Everything 2007 Lyd DK/Dokumentarfilm
Lysets nøgle 2007 Lyd Tv-serie
Drømmen 2006 Lyd DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Flying - Confessions of a Free Woman 2006 Tonemester Dokumentarserie
Den hemmelige krig 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Flying - Confessions of a Free Woman: Ingen frygt for at flyve 2006 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Flying - Confessions of a Free Woman: Testpilot 2006 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Flying - Confessions of a Free Woman: Turbulenserfaring 2006 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Flying - Confessions of a Free Woman: Sammenstyrtning og brand 2006 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Flying - Confessions of a Free Woman : Forlader den synkende skude 2006 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Flying - Confessions of a Free Woman: Bryder lydmuren 2006 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Bag det stille ydre 2005 A-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Lydeffektklipper DK/Spillefilm
Tæl til 100 2004 Tonemester DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Foley-klipper DK/Spillefilm
Fear X 2003 Lyd DK/Spillefilm
Drengene fra Skt. Judes 2003 Lyd U/Spillefilm
Dag og nat 2003 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Okay 2002 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Lilja 4-ever 2002 Lyd U/Spillefilm
Kys kys 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Eje veje væk 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Fruen på Hamre 2000 Lyd DK/Spillefilm
Cowboy & Angel 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sekten 1997 Lyd DK/Spillefilm
Hypnogram 1-4 1997 Lyd Antologi
Balladen med Bob 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Breaking the Waves 1996 Lydeffektklipper DK/Spillefilm
Balladen om Holger Danske 1996 Lyd DK/Spillefilm
Pusher 1996 Lyd DK/Spillefilm
De største helte 1996 Tonemester (Danmark) DK/Spillefilm
Honda Honda 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Grænsen 1995 Lyd DK/Kort fiktion
Filmskolen 1995 Medvirkende Tv-film
Cirkus Ildebrand 1995 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412