Rasmus Bjerg

/F. 1976

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Alle for tre 2017 Timo DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Morbror Niels DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2017 John Mogensen DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Cirkusdirektør Kaj DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Oberst Møller DK/Spillefilm
Den magiske juleæske 2016 Stemme DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Æselmanden DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Æselmand DK/Spillefilm
1864 2014 Oberst Møller Tv-serie
All Inclusive 2014 Henrik DK/Spillefilm
Player 2013 Michael Helge DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Laust DK/Spillefilm
Julestjerner 2012 John Juul Jørgensen Tv-serie
Alle for én 2011 Timo DK/Spillefilm
Anstalten 2011 Ernst Tv-serie
Cirkusliv i savsmuld 2011 Cirkusdirektør Tv-serie
Cirkus Summarum 2011 Cirkusdirektør Tv-serie
Smukke mennesker 2010 Pornoshopindehaver DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Bo DK/Spillefilm
Med lukkede øjne 2010 Michael DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Henrik B. DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Smalle DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Vicevært DK/Spillefilm
Wall-E 2008 Stemme U/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Stemme DK/Spillefilm
Max Pinlig 2008 Carlo DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 'Lille Kurt' Birk Tv-serie
Til døden os skiller 2007 Alf DK/Spillefilm
Mr. Poxycat & Co. 2007 Jørgen Thomsen alias Mister Poxycat Tv-serie
Princess 2006 Medvirkende DK/Spillefilm
Jul i verdensrummet 2006 Klaus Ricardo Tv-serie
Familien Teddy 2006 Mama Teddy Tv-serie
Den lille pige med svovlstikkerne 2005 Vincent Albøl Andersen Tv-film
Møgunger 2003 Betjent Halding DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Akvariemand Tv-serie
Valde & Theo 2001 Theodor DK/Kort fiktion
P.I.S. - Politiets indsatsstyrke 2000 Sebastian Dvorski Tv-serie
Skjulte spor 2000 Mark Strøm, gruppeleder Tv-serie
Alle for to 1969 Timo DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412