Jean-Claude van Damme

/F. 1960

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
JCVD 2009 J. C. V. D. U/Spillefilm
The replicant 2001 Replicant U/Spillefilm
Udfordringen 1996 Instruktion U/Spillefilm
Maximum risk - helt uden sikkerhedsnet 1996 Alain/Mikhail U/Spillefilm
Sudden death 1995 Darren U/Spillefilm
Timecop 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Street fighter - Det endelige opgør 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Hard Target 1993 Chance Boudreaux U/Spillefilm
Universal soldier 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Ryggen mod muren 1992 Sam Gillen U/Spillefilm
Dobbelt slagkraft 1991 Manus U/Spillefilm
Lion - The streetfighter 1990 Manus U/Spillefilm
Lionheart 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Helten 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Kickboxer 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Bloodsport - kamp til døden 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Black eagle 1987 Andrei U/Spillefilm
No Retreat, No Surrender 1986 Ivan U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412