Jens Jacob Tychsen

/F. 1975

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Hodja fra Pjort 2018 Stemme DK/Spillefilm
Badehotellet 4 2017 Skuespiller Edward Weyse Tv-serie
Ballerina 2017 Stemme U/Spillefilm
Kubo - den modige samurai 2016 Dansk version U/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Skuespiller Edward Weyse Tv-serie
Alvin og de frække jordegern - på farten 2015 Stemme U/Spillefilm
Badehotellet 3 2015 Skuespiller Edward Weyse Tv-serie
Postmand Per - Filmen 2014 Stemme U/Spillefilm
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Stemme U/Spillefilm
Det store nøddekup 2014 Stemme U/Spillefilm
Bien Maja 2014 Stemme U/Spillefilm
Croods 2013 Stemme U/Spillefilm
Monsters University 2013 Stemme U/Spillefilm
Smølferne 2 2013 Stemme U/Spillefilm
Turbo 2013 Stemme U/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Edward Weyse, kgl. skuespiller Tv-serie
Det regner med frikadeller 2 2013 Stemme U/Spillefilm
Borgen 3 2013 Jacob Kruse Tv-serie
Brendan og hemmelighedernes bog 2012 Stemme U/Spillefilm
Gummi T 2012 Stemme DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 2012 Stemme DK/Spillefilm
En kat i Paris 2012 Stemme U/Spillefilm
Zarafa 2012 Stemme U/Spillefilm
Sammys store eventyr 2 2012 Stemme U/Spillefilm
Pinocchio 2012 Stemme U/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Stemme DK/Spillefilm
Jensen & Jensen 2011 Stemme DK/Spillefilm
Smølferne 2011 Stemme U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 3 2011 Stemme U/Spillefilm
Borgen 2 2011 Jacob Kruse Tv-serie
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Stemme DK/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Stemme U/Spillefilm
Porco rosso 2009 Stemme U/Spillefilm
Ice age 3: Dinosaurerne kommer 2009 Stemme U/Spillefilm
Peter Pedal på nye eventyr 2009 Stemme U/Spillefilm
G-force 2009 Stemme U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2009 Stemme U/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 Erling Krabbe Tv-serie
Cowboy, indianer og hest - the movie! 2009 Stemme U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 2008 Stemme U/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Stemme U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Stemme U/Spillefilm
Lucky Luke: Mod vest! 2008 Stemme U/Spillefilm
Star Wars: The Clone Wars 2008 Stemme U/Spillefilm
Madagascar 2 2008 Stemme U/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Stemme U/Spillefilm
Mia og Migoo 2008 Stemme U/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Lars Fromberg Tv-serie
Ice age 2: På tynd is 2006 Stemme U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Stemme U/Spillefilm
Over hækken 2006 Stemme U/Spillefilm
Skyllet væk 2006 Stemme U/Spillefilm
Koslænget 2006 Stemme U/Spillefilm
Arthur og minimoyserne 2006 Stemme U/Spillefilm
Jagten på Masken 2005 Stemme U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Stemme U/Spillefilm
Strings 2004 Stemme DK/Spillefilm
Det levende slot 2004 Stemme U/Spillefilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 Stemme U/Spillefilm
Katten 2003 Stemme U/Spillefilm
Frøernes spådom 2003 Stemme U/Spillefilm
Ice Age 2002 Stemme U/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Stemme U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Stemme U/Spillefilm
Spy Kids 2001 Stemme U/Spillefilm
Et juleeventyr 2001 Stemme U/Spillefilm
Magnus og Myggen 2001 Fungy Frø/Kalle Kanin Tv-serie
Titan A.E. 2000 Stemme U/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Joe Smith, alfons Tv-serie
Rejseholdet 2000 Simon Friis Tv-serie
Drengen og jern-kæmpen 1999 Stemme U/Spillefilm
Herkules 1997 Stemme U/Spillefilm
Pocahontas 1995 Stemme U/Spillefilm
Kiki - den lille heks 1989 Stemme U/Spillefilm
Min nabo Totoro 1988 Stemme U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412