Henrik Carlsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Andersens julehemmelighed 1993 Klip Tv-serie
En kold tyrker - narkobehandling 1987 Klip DK/Dokumentarfilm
Mit lille Chile 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Tidevand 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Det bevæbnede paradis 1984 Klip DK/Dokumentarfilm
Kan man klippe i vand? 1983 Toneassistent DK/Dokumentarfilm
Trællene 1978 Lyd DK/Spillefilm
Clark 1977 Klip DK/Spillefilm
Hellere rask og rig end syg og fattig 1977 Klip DK/Dokumentarfilm
Gangsterens lærling 1976 Klip DK/Spillefilm
Vi mødes i forsamlingshuset 1976 Klip DK/Dokumentarfilm
Dejlig er den himmel blå 1975 Klip DK/Dokumentarfilm
Lov og orden i Christiania 1974 Lyd DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 9: Ny morgenrøde 1974 Klip DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 6: Midlertidige løsninger på problemerne 1974 Klip DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 5: Triumfens symfoni 1974 Klip DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 8: Natten er dyster 1974 Klip DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 3: Fremtiden er lys ... for nogen 1973 Klip DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 1: Et flakkende lys i mørket 1972 Klip DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 4: Blodige forberedelser 1972 Klip DK/Dokumentarfilm
Bennys badekar 1971 Klip DK/Kort fiktion
En husmor 1971 Klip DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412