Peter Lind

1912-1970

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den opvakte jomfru 1950 Idé DK/Spillefilm
De findes overalt 1945 Instruktion DK/Dokumentarfilm
- Og en lys og lykkelig fremtid 1945 Instruktion DK/Reklamefilm
Bente gaar til sygeplejen 1945 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Drømmen om i morgen 1945 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det ender med Bryllup 1943 Manus DK/Spillefilm
Jens Langkniv 1940 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Genboerne 1939 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Nykøbing F. (Karl Roos/Peter Lind, DK, 1938) 1938 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Den mandlige Husassistent 1938 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Den kloge Mand 1937 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412