Ben Kingsley

/F. 1943

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dobbeltspil 2018 Medvirkende DK/Spillefilm
The Walk 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Learning to Drive 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Hugo 2012 Georges Méliès U/Spillefilm
Diktatoren 2012 Tamir U/Spillefilm
Shutter Island 2010 Dr. John Cawley U/Spillefilm
Prince of Persia: The sands of time 2010 Nizam U/Spillefilm
The Desert of Forbidden Art 2010 Stemme U/Dokumentarfilm
I have never forgotten you: The life & legacy of Simon Wiesenthal 2008 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Elegy - skønhedens magt 2008 David Kepesh U/Spillefilm
Lucky Number Slevin 2006 Schlomo U/Spillefilm
House of Sand and Fog 2003 Massoud Amir Behrani U/Spillefilm
Sexy Beast 2000 Don Logan U/Spillefilm
Hvilken planet er du fra? 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Helligtrekongersaften 1996 Feste U/Spillefilm
Species 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Death and the maiden 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Liberation 1994 Fortæller U/Dokumentarfilm
Schindlers liste 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Sneakers 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Pascalis ø 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Skildpadde dagbog 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Gandhi 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412