Jørgen Hinsch

/F. 1937

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Løjserne 2001 Executive producer Tv-film
Kajs fødselsdag 1990 Producer DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Executive producer DK/Kort fiktion
17 op 1989 Producer DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tukuma 1984 Produktionsleder DK/Spillefilm
Edwins have 1982 Produktion Tv-film
Blind makker 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den korte sommer 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Normannerne 1976 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kun sandheden 1975 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Per 1975 Produktionsleder DK/Spillefilm
Violer er blå 1975 Belysningsmester DK/Spillefilm
Nitten røde roser 1974 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Rapportpigen 1974 Produktionsleder DK/Spillefilm
Flugten 1973 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lenin, din gavtyv! 1972 Produktionsleder DK/Spillefilm
Præsten i Vejlby 1972 Scenograf DK/Spillefilm
Kong Lear 1971 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Johan uden land 1971 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Smuglerne 1970 Instruktørassistent Tv-serie
Udsigt til i morgen 1970 Produktion DK/Kort fiktion
Den gale dansker 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kys til højre og venstre 1969 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Manden der tænkte ting 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mystik om et knald på Amager 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Historien om Barbara 1967 Assistent DK/Spillefilm
Den rige enke 1962 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412