Leck Fischer

1904-1956

Otto Peter Leck Fischer, der blev født 26. marts 1904 i København og døde 17. juni 1956 i Gentofte - 52 år gammel, var en dansk forfatter og dramatiker.

Han var bror til tidligere statsminister Viggo Kampmann.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Selskabsrejsen 1960 Manus Tv-film
Selskabsrejsen 1960 Manus Tv-film
Buketten 1960 Manus Tv-film
Skyggedans 1960 Manus Tv-film
Frisøndag 1959 Manus Tv-film
De røde tjørne 1957 Manus Tv-film
Manden i månen 1957 Manus Tv-film
Qivitoq 1956 Manus DK/Spillefilm
Altid ballade 1955 Manus DK/Spillefilm
Filmforum S 09 1955 Medvirkende Lydoptagelser
Det er så yndigt at følges ad 1954 Manus DK/Spillefilm
Livet er skønt 1954 Manus Tv-film
Vi som går køkkenvejen 1953 Manus DK/Spillefilm
Sønnen 1953 Manus DK/Spillefilm
De røde tjørne 1953 Manus Tv-film
Skyggedans 1952 Manus Tv-film
Familien Schmidt 1951 Manus DK/Spillefilm
Frihed forpligter 1951 Manus DK/Kort fiktion
I gabestokken 1950 Manus DK/Spillefilm
For frihed og ret 1949 Manus DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Manus DK/Spillefilm
Vi vil ha' et barn 1949 Manus DK/Spillefilm
Penge som Græs 1948 Manus DK/Spillefilm
Familien Swedenhielm 1947 Manus DK/Spillefilm
De røde Enge 1945 Manus DK/Spillefilm
Det bødes der for 1944 Manus DK/Spillefilm
Elly Petersen 1944 Manus DK/Spillefilm
Jeg mødte en Morder 1943 Manus DK/Spillefilm
Gaa med mig hjem 1941 Manus DK/Spillefilm
En mand af betydning 1941 Manus DK/Spillefilm
Barnet 1940 Manus DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412