Göran Lindgren

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Giliap 1973 Produktion U/Spillefilm
Jeg er lykkelig rød 1970 Produktion U/Spillefilm
Boghandleren som holdt op med at bade 1969 Produktion U/Spillefilm
Harry Munter 1969 Produktion U/Spillefilm
Jeg er stadig nysgerrig 1968 Produktion U/Spillefilm
Som nat og dag 1968 Producer U/Spillefilm
Kys og kram 1967 Produktion U/Spillefilm
Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet 1967 Produktion DK/Spillefilm
Flickorna 1967 Produktion U/Spillefilm
Sult 1966 Producent DK/Spillefilm
Natteleg 1966 Produktion U/Spillefilm
Min søster, min elskede 1966 Produktion U/Spillefilm
Bil-professoren 1965 Produktion U/Spillefilm
Her begynder eventyret 1965 Produktion U/Spillefilm
Kære John 1964 Producer U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412