Joakim Höglund

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The House That Jack Built 2018 1. instruktørassistent (Sverige) DK/Spillefilm
En chance til 2015 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Teknisk instruktør DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Brødre 2004 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Instruktørassistent DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Instruktørassistent Tv-film
Max 2000 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Vagtmester #2 U/Spillefilm
Klinkevals - Juliane 1999 Instruktørassistent Tv-serie
Hele herligheden 1998 Instruktørassistent U/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 Joakim, fuld svensker (4) Tv-serie
En loppe kan også gø 1996 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Frihedens skygge 1994 Produktionsleder Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412